CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 31, 2011

Jimba-jimba di bandaraya \^^/

Salam...


Ari ni bz sket..nak setelkan filing dan sume keje...
Next week external audit...
Jadi Course File & Teaching Portfilio kena update...

Nape nak update dan setel ari ni...??
sebab.......






Esok saya cuti...
Nak berjimba-jimba di KL..wakakak
Esok dan Sabtu leh rongeng2 (wahhh..best toi bahasa)
Lama rase tak jalan2 kat KL sambil cuci mata dan cuci poket..haha
AHAD....Ada event spesel punye...

Kawan2...jumpa nanti ye...
Excited nih...mcam segan2 pun ade..hehehe

5 comments:

azian said...

dib...
jiwang gak ko ek...hahahahha...
eh, g ikea ke tak???
(tanya je, bukan nak kirim, nnt asyik cakap aku nak kirim je kl g ikea) hahahhahaha

IbuAmirAmirah ;P said...

hahahha..tulah..tu x kuar abis lagi tuhhh...

mmm..x gi kot...ingt nak gi area KL je..hehehe..tapi xtaulah pulak kot terpegi..heheh

amirah said...

wah...bestnya..saya lak minggu ni nak rehat sebb last week penat ada training

razz said...

dtg kl tdo umah kak tam ker?rojer2 arr...blh jupe..lama xjuper wei..tadi jupe kak tam dia xckp plk...

Izan Ishak said...

salam kenal dari izan ye~

insyaAllah kita jumpa masa berkelah nnti ye~

Thursday, March 31, 2011

Jimba-jimba di bandaraya \^^/

Posted by CikDibah ;P at 1:13 PM
Salam...


Ari ni bz sket..nak setelkan filing dan sume keje...
Next week external audit...
Jadi Course File & Teaching Portfilio kena update...

Nape nak update dan setel ari ni...??
sebab.......






Esok saya cuti...
Nak berjimba-jimba di KL..wakakak
Esok dan Sabtu leh rongeng2 (wahhh..best toi bahasa)
Lama rase tak jalan2 kat KL sambil cuci mata dan cuci poket..haha
AHAD....Ada event spesel punye...

Kawan2...jumpa nanti ye...
Excited nih...mcam segan2 pun ade..hehehe

5 comments on "Jimba-jimba di bandaraya \^^/"

azian on March 31, 2011 at 1:55 PM said...

dib...
jiwang gak ko ek...hahahahha...
eh, g ikea ke tak???
(tanya je, bukan nak kirim, nnt asyik cakap aku nak kirim je kl g ikea) hahahhahaha

IbuAmirAmirah ;P on March 31, 2011 at 3:57 PM said...

hahahha..tulah..tu x kuar abis lagi tuhhh...

mmm..x gi kot...ingt nak gi area KL je..hehehe..tapi xtaulah pulak kot terpegi..heheh

amirah on March 31, 2011 at 6:07 PM said...

wah...bestnya..saya lak minggu ni nak rehat sebb last week penat ada training

razz on April 1, 2011 at 1:37 AM said...

dtg kl tdo umah kak tam ker?rojer2 arr...blh jupe..lama xjuper wei..tadi jupe kak tam dia xckp plk...

Izan Ishak on April 1, 2011 at 4:54 AM said...

salam kenal dari izan ye~

insyaAllah kita jumpa masa berkelah nnti ye~

Related Posts with Thumbnails