CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 22, 2011

Selamat Hari Ulang Tahun yang pertama

Untuk Amir Hakim & Amirah Husna,

Ibu ucapkan selamat hari ulang tahun yang pertama buat kalian...



Permata hati ibu dan abah...
Penyejuk di mata dan penawar di hati kami...
Menjadi anak yang soleh dan solehah...
Yang bisa mendoakan kami ketika kami tiada lagi nanti...

Moga keberkatan dariNYA sentiasa mengiringi langkah kalian.


Alhamdulillah...hari ni abang dan kakak dah cukup setahun. Rasa macam baru semalam ibu bertungkus lumus menyiapkan segala persiapan...bersusah hati, gemuruh, takut dan segala macam perasaan lagi menghadapi detik-detik melahirkan kalian...Dan hari ni, anak-anak ibu dah setahun...moga kalian membesar bagaikan JUARA....Cuma yang ingin ibu katakan...


IBU & ABAH SAYANG KAKAK & ABANG HINGGA AKHIR HAYAT






18 comments:

Liza said...

epy besday kakak & abang. Moga kalian berdua menjadi anak yang bijak dan soleh solehah~amin

hang_lipur said...

kakak lagi berat dari abang ek?? tapi kakak lahir lagi kecik dr abg...

nway happy birthday to both of u... mmg comey laa korg... tak dpt2 jumpa lagi kan? dtg KL, bgtaulaa ek.. bule kita jumpa... ;-)

IbuAmirAmirah ;P said...

Tq autie liza :))

IbuAmirAmirah ;P said...

nadey: a'ah...abang punye graf jatuh sikit..agaknye sebab die dah mula melasak..heheh..makan banyak..main pun banyakkkk jugakkk

^^AnGGun^^ said...

encemnye amirr...
weewittt..ngurat skit;;)

IbuAmirAmirah ;P said...

fewittttt back..hihihi

azian said...

dib...sukenya kat abg...tapi takde anak perempuan plak...kl tak leh cop awal2 jadik calon menantu...hahahahhaha

Ema Mokzima said...

happy birthday abg dan kakak.. semoga kalian jd anak yg baik dan soleh serta solehah..dengar ckp mama dan papa....

Rizziela said...

sama tarikh lahir dengan anak saya ..tapi anak saya tahun 2009

Anamarza said...

Happy besday..cepat jer eik dah setahun dah umur anak2 dibah

Sofya said...

selamat hari lahir buat kakak dan abang.. semoga jadi anak pintar serta solah & solehah..amin..

amirah said...

aik, tp mcm tak sama tahun je tu..kakak berat dr adik ek..tp tengok akak cenonit je..hehe

razz said...

hepi 1st bday untuk amir n amirah...
macam best jer ada ank kecik kan..ni rasa nak menambah lagi..hehehehe...(padahal anak yg kecik ni baru 7 bulan)

IbuAmirAmirah ;P said...

yan: encem ke...takpe..nnti anak no3 kan gegirl..hehehe

ema: TQ..i wish too :)

Rizziela: yeke..happy belated besday ye..hehe

kaksu: hehehe..tulah..dibah pun mcm x pecaya...

sofya: TQ... :))


Amirah: tulah..ingatkan abg berat lagi..heheh..kalau dukung..kakak macam ringan je..hehe

razz: hahahah...boleh je..menambah lagi...

Zakiyah Zainon said...

oh...hepi 1st birtday..
ibu, rasanya kat picture amira kena make correction pada tarikh lahir..tahun 2011..
tq!

Jue Hussin said...

ibunya terlalu excited.. sampai tersalah tarikh lahir.

hot mama said...

alahai...sangat comel yer kembar awk nie...Abang & kakak rasa x terlambat auntie nak wish hapy belated bestday....semoga jadi anak yg soleh & solehah....tentu seronokkan.....errmmmm....betulla....rumah kita sama tp x serupa...

IbuAmirAmirah ;P said...

chekiyah:alamak...skali tersalah tulias daaa..heheh

tam: tulah..ibu yg excited lebih..macam biasalah...

hotmama: Tq auntie..InsyaAllah..aminnn

Tuesday, March 22, 2011

Selamat Hari Ulang Tahun yang pertama

Posted by CikDibah ;P at 12:41 PM
Untuk Amir Hakim & Amirah Husna,

Ibu ucapkan selamat hari ulang tahun yang pertama buat kalian...



Permata hati ibu dan abah...
Penyejuk di mata dan penawar di hati kami...
Menjadi anak yang soleh dan solehah...
Yang bisa mendoakan kami ketika kami tiada lagi nanti...

Moga keberkatan dariNYA sentiasa mengiringi langkah kalian.


Alhamdulillah...hari ni abang dan kakak dah cukup setahun. Rasa macam baru semalam ibu bertungkus lumus menyiapkan segala persiapan...bersusah hati, gemuruh, takut dan segala macam perasaan lagi menghadapi detik-detik melahirkan kalian...Dan hari ni, anak-anak ibu dah setahun...moga kalian membesar bagaikan JUARA....Cuma yang ingin ibu katakan...


IBU & ABAH SAYANG KAKAK & ABANG HINGGA AKHIR HAYAT






18 comments on "Selamat Hari Ulang Tahun yang pertama"

Liza on March 22, 2011 at 3:46 PM said...

epy besday kakak & abang. Moga kalian berdua menjadi anak yang bijak dan soleh solehah~amin

hang_lipur on March 22, 2011 at 3:54 PM said...

kakak lagi berat dari abang ek?? tapi kakak lahir lagi kecik dr abg...

nway happy birthday to both of u... mmg comey laa korg... tak dpt2 jumpa lagi kan? dtg KL, bgtaulaa ek.. bule kita jumpa... ;-)

IbuAmirAmirah ;P on March 22, 2011 at 3:56 PM said...

Tq autie liza :))

IbuAmirAmirah ;P on March 22, 2011 at 4:01 PM said...

nadey: a'ah...abang punye graf jatuh sikit..agaknye sebab die dah mula melasak..heheh..makan banyak..main pun banyakkkk jugakkk

^^AnGGun^^ on March 22, 2011 at 4:07 PM said...

encemnye amirr...
weewittt..ngurat skit;;)

IbuAmirAmirah ;P on March 22, 2011 at 4:21 PM said...

fewittttt back..hihihi

azian on March 22, 2011 at 4:47 PM said...

dib...sukenya kat abg...tapi takde anak perempuan plak...kl tak leh cop awal2 jadik calon menantu...hahahahhaha

Ema Mokzima on March 22, 2011 at 4:50 PM said...

happy birthday abg dan kakak.. semoga kalian jd anak yg baik dan soleh serta solehah..dengar ckp mama dan papa....

Rizziela on March 22, 2011 at 5:04 PM said...

sama tarikh lahir dengan anak saya ..tapi anak saya tahun 2009

Anamarza on March 22, 2011 at 6:15 PM said...

Happy besday..cepat jer eik dah setahun dah umur anak2 dibah

Sofya on March 22, 2011 at 11:35 PM said...

selamat hari lahir buat kakak dan abang.. semoga jadi anak pintar serta solah & solehah..amin..

amirah on March 23, 2011 at 3:44 PM said...

aik, tp mcm tak sama tahun je tu..kakak berat dr adik ek..tp tengok akak cenonit je..hehe

razz on March 23, 2011 at 11:11 PM said...

hepi 1st bday untuk amir n amirah...
macam best jer ada ank kecik kan..ni rasa nak menambah lagi..hehehehe...(padahal anak yg kecik ni baru 7 bulan)

IbuAmirAmirah ;P on March 25, 2011 at 10:35 AM said...

yan: encem ke...takpe..nnti anak no3 kan gegirl..hehehe

ema: TQ..i wish too :)

Rizziela: yeke..happy belated besday ye..hehe

kaksu: hehehe..tulah..dibah pun mcm x pecaya...

sofya: TQ... :))


Amirah: tulah..ingatkan abg berat lagi..heheh..kalau dukung..kakak macam ringan je..hehe

razz: hahahah...boleh je..menambah lagi...

Zakiyah Zainon on March 25, 2011 at 3:10 PM said...

oh...hepi 1st birtday..
ibu, rasanya kat picture amira kena make correction pada tarikh lahir..tahun 2011..
tq!

Jue Hussin on March 25, 2011 at 8:50 PM said...

ibunya terlalu excited.. sampai tersalah tarikh lahir.

hot mama on March 28, 2011 at 4:45 PM said...

alahai...sangat comel yer kembar awk nie...Abang & kakak rasa x terlambat auntie nak wish hapy belated bestday....semoga jadi anak yg soleh & solehah....tentu seronokkan.....errmmmm....betulla....rumah kita sama tp x serupa...

IbuAmirAmirah ;P on March 29, 2011 at 1:55 PM said...

chekiyah:alamak...skali tersalah tulias daaa..heheh

tam: tulah..ibu yg excited lebih..macam biasalah...

hotmama: Tq auntie..InsyaAllah..aminnn

Related Posts with Thumbnails