CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 14, 2011

malam nan Idah...

Salam...

Just nak share, event malam sabtu yang sangat happening dan meriah baru-baru ni...Barbeque @ pre besday kembar saya...(sebab besday yang sebenar 22 mac nanti..kire pre besday party lah)...
Inilah kek yang dibuat oleh Umi Julia @ MyQasehKitchen..hehe..cantik kannnn...


Dan yang ini adalah aksi terbaik dari Abang, Kakak dan IBu... (Suka sangat gambar ni..heheh)

Siapa yang macam muka ibu...kakak atau abang..??


Dan ini bila upacara memotong kek berlangsung..hehehe..Tak boleh dok diam langsung...Ishhh


InsyaAllah, ada rezeki nanti nak sambut dirumah Temerloh pula..
Ajak anak2 jiran dan kawan2 di sini... :))

3 comments:

azian said...

hamboi2...
pre bday celebration maaa...isk isk...nnt 22 mac ajak la muaz n muiz...ummi dia nak dtg..heheheh...

ayu said...

wah..cantik kek tu. terliur pulak, hehe.
moga membesar dgn sihat dan jadi ank yg soleh dan solehah ye.

IbuAmirAmirah ;P said...

yan: mesti ajak punye..kalo umi die sanggup..nak tempah kek dgn umi die tuh..heheheheh...boleh tak...

Ayu: hehehe..TQ...ameennnn

Monday, March 14, 2011

malam nan Idah...

Posted by CikDibah ;P at 4:34 PM
Salam...

Just nak share, event malam sabtu yang sangat happening dan meriah baru-baru ni...Barbeque @ pre besday kembar saya...(sebab besday yang sebenar 22 mac nanti..kire pre besday party lah)...
Inilah kek yang dibuat oleh Umi Julia @ MyQasehKitchen..hehe..cantik kannnn...


Dan yang ini adalah aksi terbaik dari Abang, Kakak dan IBu... (Suka sangat gambar ni..heheh)

Siapa yang macam muka ibu...kakak atau abang..??


Dan ini bila upacara memotong kek berlangsung..hehehe..Tak boleh dok diam langsung...Ishhh


InsyaAllah, ada rezeki nanti nak sambut dirumah Temerloh pula..
Ajak anak2 jiran dan kawan2 di sini... :))

3 comments on "malam nan Idah..."

azian on March 15, 2011 at 9:41 AM said...

hamboi2...
pre bday celebration maaa...isk isk...nnt 22 mac ajak la muaz n muiz...ummi dia nak dtg..heheheh...

ayu on March 15, 2011 at 11:08 AM said...

wah..cantik kek tu. terliur pulak, hehe.
moga membesar dgn sihat dan jadi ank yg soleh dan solehah ye.

IbuAmirAmirah ;P on March 15, 2011 at 12:07 PM said...

yan: mesti ajak punye..kalo umi die sanggup..nak tempah kek dgn umi die tuh..heheheheh...boleh tak...

Ayu: hehehe..TQ...ameennnn

Related Posts with Thumbnails