CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 29, 2011

Sedetik Lebih oleh Anuar Zain

Masa OTW balik dari opis tadi, buat kesekian kalinya saya dihiburkan dengan lagu Abg Nuar ni :) (perasaan...masa sekolah dulu memang kipas berani mati Anuar Zainlah katakan)... Jadi untuk mengisi masa lapang sambil memandu tu, saya cuba untuk menghayati bait2 lagu kata2 Abg Nuar...

Maka dengan ini, saya tujukan lagu ini untuk En Mohd Fadli Abdullah, Suami ibu yang tercinta... Abah bagi anak-anak ibu... Abah, Being with U is THE BEST thing i've ever had... Ibu sangat bersyukur atas jodoh pilihanNYA ini :) ( sambil tersenyum2 malu). Moga kebahagian untuk kita hingga akhir hayat kita.


Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu


p/s: macam over jiwang lak saya ari ni..hihi..sekali sekala berubah angin..huhu

7 comments:

kak liza said...

moga bahagia sentiasa bersama kita Dibah di dunia wal akhirah..aminn ya rob

IbuAmirAmirah ;P said...

kak liza: Aminnnnnnn.... :))

Cikgu Jiss said...

alhamdulillah de pun tumpang bahagia dengan kebahagiaan dema, moga2 de pun boleh bahagia seperti demadengan cara de tersendiri... masa dengar lagu ni first time de pun feel tahap gaban jg.. smpi adik jeling2 hehe... semua pun memang syahdu.. cuma rangkap terakhir de tak setuju ngat.. huhu

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

semoga kalian berbahagia selalu...Amin

amirah said...

semoga berbahagia selalu.. : P

(o_0) said...

FEWITTTTT.... SEMOGA BERKEKALAN KE AKHIR NAFAS.

IbuAmirAmirah ;P said...

De: Tq..for sure kebahagian juga akan mengikuti de...

LadyZul : TQ :D

Amirah : TQ jugak...:D

Shem: Ahaks...jiwang skettt...TQ.. :D

Tuesday, March 29, 2011

Sedetik Lebih oleh Anuar Zain

Posted by CikDibah ;P at 11:30 PM
Masa OTW balik dari opis tadi, buat kesekian kalinya saya dihiburkan dengan lagu Abg Nuar ni :) (perasaan...masa sekolah dulu memang kipas berani mati Anuar Zainlah katakan)... Jadi untuk mengisi masa lapang sambil memandu tu, saya cuba untuk menghayati bait2 lagu kata2 Abg Nuar...

Maka dengan ini, saya tujukan lagu ini untuk En Mohd Fadli Abdullah, Suami ibu yang tercinta... Abah bagi anak-anak ibu... Abah, Being with U is THE BEST thing i've ever had... Ibu sangat bersyukur atas jodoh pilihanNYA ini :) ( sambil tersenyum2 malu). Moga kebahagian untuk kita hingga akhir hayat kita.


Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu


p/s: macam over jiwang lak saya ari ni..hihi..sekali sekala berubah angin..huhu

7 comments on "Sedetik Lebih oleh Anuar Zain"

kak liza said...

moga bahagia sentiasa bersama kita Dibah di dunia wal akhirah..aminn ya rob

IbuAmirAmirah ;P on March 30, 2011 at 9:22 AM said...

kak liza: Aminnnnnnn.... :))

Cikgu Jiss on March 30, 2011 at 10:12 AM said...

alhamdulillah de pun tumpang bahagia dengan kebahagiaan dema, moga2 de pun boleh bahagia seperti demadengan cara de tersendiri... masa dengar lagu ni first time de pun feel tahap gaban jg.. smpi adik jeling2 hehe... semua pun memang syahdu.. cuma rangkap terakhir de tak setuju ngat.. huhu

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ on March 30, 2011 at 4:38 PM said...

semoga kalian berbahagia selalu...Amin

amirah on March 30, 2011 at 6:12 PM said...

semoga berbahagia selalu.. : P

(o_0) on March 31, 2011 at 8:50 AM said...

FEWITTTTT.... SEMOGA BERKEKALAN KE AKHIR NAFAS.

IbuAmirAmirah ;P on March 31, 2011 at 10:46 AM said...

De: Tq..for sure kebahagian juga akan mengikuti de...

LadyZul : TQ :D

Amirah : TQ jugak...:D

Shem: Ahaks...jiwang skettt...TQ.. :D

Related Posts with Thumbnails