CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 05, 2011

Jom berkelah dengan Geng Kembar


Salam...




Hari ni hari Selasa...Rasanya tak basi lagi cerita perkelahan kami sekeluarga bersama geng2 kembar di Taman Seri Empangan PICC... Memang sangat enjoy walaupun kepenatan..hihihi



Di atas adalah gambar semua keluarga yang terlibat... Ada dalam 20++ keluarga yang terlibat...Jadi memang macam2 ragam dapat dilihat :P. Di bawah ni video tentang perkelahan kami yang sangat syok itu..boleh di download di 1tube.my






Lambat upload sebab semalam BZ dengan audit (walaupun tak terlibat secara langsung..hari ni xde kelas ptg.. :D) Ahad tu, 10.30 malam baru sampai rumah...so, Ibu terus flat bersama abang dan kakak...Sebenarnye perkelahan ni pukul 1 dah abis...tapi ambil kesempatan menziarah sahabat2 lama en suami di sini dan cuci2 mata di Alamanda...Jadi 8.++ mlm baru bertolak balik ke Temerloh ( Sian anak2 ibu kena heret sama :P)


p/s:Gambar banyak yang sempat di ambil..nanti saya upload lagi ye..hehe...nak prepare pergi pantau student praktikal di Bank Rakyat jap...hehe

4 comments:

Izan Ishak said...

salam ibu amir amirah...
ahad lepas tak sempat kita nak sembang dan kenal2 kan. rasa terkilan pun ada. apalagi nak amik gambar sama2. harap2 lepas ni tegur2 lah selalu kat blog ye~

IbuAmirAmirah ;P said...

a'ah...heheh..InsyaAllah... :D

amirah said...

waaa..bestnya meriahh

(o_0) said...

wahh syok nyeeee... 20 family ker???

ramai tuh.. ni kira fam anak kembar satu malaysia ke???

Tuesday, April 05, 2011

Jom berkelah dengan Geng Kembar

Posted by CikDibah ;P at 1:33 PM

Salam...




Hari ni hari Selasa...Rasanya tak basi lagi cerita perkelahan kami sekeluarga bersama geng2 kembar di Taman Seri Empangan PICC... Memang sangat enjoy walaupun kepenatan..hihihi



Di atas adalah gambar semua keluarga yang terlibat... Ada dalam 20++ keluarga yang terlibat...Jadi memang macam2 ragam dapat dilihat :P. Di bawah ni video tentang perkelahan kami yang sangat syok itu..boleh di download di 1tube.my






Lambat upload sebab semalam BZ dengan audit (walaupun tak terlibat secara langsung..hari ni xde kelas ptg.. :D) Ahad tu, 10.30 malam baru sampai rumah...so, Ibu terus flat bersama abang dan kakak...Sebenarnye perkelahan ni pukul 1 dah abis...tapi ambil kesempatan menziarah sahabat2 lama en suami di sini dan cuci2 mata di Alamanda...Jadi 8.++ mlm baru bertolak balik ke Temerloh ( Sian anak2 ibu kena heret sama :P)


p/s:Gambar banyak yang sempat di ambil..nanti saya upload lagi ye..hehe...nak prepare pergi pantau student praktikal di Bank Rakyat jap...hehe

4 comments on "Jom berkelah dengan Geng Kembar"

Izan Ishak on April 5, 2011 at 3:36 PM said...

salam ibu amir amirah...
ahad lepas tak sempat kita nak sembang dan kenal2 kan. rasa terkilan pun ada. apalagi nak amik gambar sama2. harap2 lepas ni tegur2 lah selalu kat blog ye~

IbuAmirAmirah ;P on April 5, 2011 at 4:07 PM said...

a'ah...heheh..InsyaAllah... :D

amirah on April 5, 2011 at 5:51 PM said...

waaa..bestnya meriahh

(o_0) on April 7, 2011 at 9:18 AM said...

wahh syok nyeeee... 20 family ker???

ramai tuh.. ni kira fam anak kembar satu malaysia ke???

Related Posts with Thumbnails