CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 18, 2010

.S.T.R.E.S.S.

Hari semua cikgu cikgi kat sini stress..
Mungkin yg pegi induksi, cuti dll pun stress..
Mungkin cikgu di cawangan laen pun stress...
Semua kerana pekeliling yg VC keluarkan..heheh
itulah..
last minit baru masing2 gabra...
Siapa yg TIDAK HANTAR proposal ke FRGS,
Need to send
a SHOW CAUSE LETTER...
Haiyaaaa...
berdebar maa...
Saya akan cuba sebaik mungkin to come out wth a very good proposal...
my interest is..
LABOR ECONOMICS...
teringat pulak kat Dr Latifah...
saya sayang madam..
Alfatihah untuknya....
p/s: oklah..nak prepare untuk clinic ptg ni lak..harap2 tajuk saya diterima...aminnnnn

2 comments:

KurangBaik said...

Proposal tu untuk apa Dibah?

Walau apa pun, selamat membuat prososal ;p

IbuAmirAmirah ;P said...

proposal untuk apply FRGS punya research grant..hehe...

last2 minit, pekeliling dibatalkan...semuanya lega kott..

Friday, June 18, 2010

.S.T.R.E.S.S.

Posted by CikDibah ;P at 2:23 PM
Hari semua cikgu cikgi kat sini stress..
Mungkin yg pegi induksi, cuti dll pun stress..
Mungkin cikgu di cawangan laen pun stress...
Semua kerana pekeliling yg VC keluarkan..heheh
itulah..
last minit baru masing2 gabra...
Siapa yg TIDAK HANTAR proposal ke FRGS,
Need to send
a SHOW CAUSE LETTER...
Haiyaaaa...
berdebar maa...
Saya akan cuba sebaik mungkin to come out wth a very good proposal...
my interest is..
LABOR ECONOMICS...
teringat pulak kat Dr Latifah...
saya sayang madam..
Alfatihah untuknya....
p/s: oklah..nak prepare untuk clinic ptg ni lak..harap2 tajuk saya diterima...aminnnnn

2 comments on ".S.T.R.E.S.S."

KurangBaik on June 19, 2010 at 5:02 PM said...

Proposal tu untuk apa Dibah?

Walau apa pun, selamat membuat prososal ;p

IbuAmirAmirah ;P on June 20, 2010 at 9:46 PM said...

proposal untuk apply FRGS punya research grant..hehe...

last2 minit, pekeliling dibatalkan...semuanya lega kott..

Related Posts with Thumbnails