CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, June 26, 2010

Baju Baru...

Kalau ada oarang yang allert..mesti dia pelik melihat entry saya ni pada jam 3 pagi...apalah yang saya buat pada jam 3 pagi ni online sorang2..hehehe...Sebenarnya saya dah tertido tadi semasa menidurkan anak-anak..Tapi bingkas bangun untuk mengemas rumah dan menunaikan cita-cita saya..Setelah bertungkus lumus selama 3 jam, TADAAAAAAAAA

Baju baru untuk Ibu.....

Tudung baru untuk Ibu...

dan....baju baru untuk kakak..semuanye sedondon..heheh


Akhirnya siap 2 pasang baju sedondon untuk saya dan anak dara saya.... ^_____^...Kali ni saya buat gaun tu agak lain sikit...Agak kasual dari yang dulu...dan simple...kalau yang ingin menempah, bagi tau ye..kalau dapat siapkan dengan design dan ukuran...bolehlah kita berurusan di sini...

3 comments:

(o_0) said...

cantik ² ... ishk ishk ishkk.. ada masa btl menjahit.. cayalah ~!!! best la si kakak dpt bj br je selalu..

IbuAmirAmirah ;P said...

hehehe..nanti kalo shem nak order pun boleh...

ari tu shopping kain kat kamdar, ida tinggalkan baju minta tlg jahit..heheheh...

aryshdanea said...

tumpang lalu..wah banyaknya projek! ni projek buat baby sling pon tak siap2 apatah lagi nak melalut buat baju sendre .. hehehe.. jadi projek terbengkalai lagi la jawabnya.. amir dan amirah c hat?

Saturday, June 26, 2010

Baju Baru...

Posted by CikDibah ;P at 3:04 AM
Kalau ada oarang yang allert..mesti dia pelik melihat entry saya ni pada jam 3 pagi...apalah yang saya buat pada jam 3 pagi ni online sorang2..hehehe...Sebenarnya saya dah tertido tadi semasa menidurkan anak-anak..Tapi bingkas bangun untuk mengemas rumah dan menunaikan cita-cita saya..Setelah bertungkus lumus selama 3 jam, TADAAAAAAAAA

Baju baru untuk Ibu.....

Tudung baru untuk Ibu...

dan....baju baru untuk kakak..semuanye sedondon..heheh


Akhirnya siap 2 pasang baju sedondon untuk saya dan anak dara saya.... ^_____^...Kali ni saya buat gaun tu agak lain sikit...Agak kasual dari yang dulu...dan simple...kalau yang ingin menempah, bagi tau ye..kalau dapat siapkan dengan design dan ukuran...bolehlah kita berurusan di sini...

3 comments on "Baju Baru..."

(o_0) on June 28, 2010 at 12:36 PM said...

cantik ² ... ishk ishk ishkk.. ada masa btl menjahit.. cayalah ~!!! best la si kakak dpt bj br je selalu..

IbuAmirAmirah ;P on June 28, 2010 at 1:44 PM said...

hehehe..nanti kalo shem nak order pun boleh...

ari tu shopping kain kat kamdar, ida tinggalkan baju minta tlg jahit..heheheh...

aryshdanea on July 27, 2010 at 9:18 PM said...

tumpang lalu..wah banyaknya projek! ni projek buat baby sling pon tak siap2 apatah lagi nak melalut buat baju sendre .. hehehe.. jadi projek terbengkalai lagi la jawabnya.. amir dan amirah c hat?

Related Posts with Thumbnails