CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 09, 2009

I.F.T.A.R




Sepatutnya hari ni saya berbuka sendirian.....sebab...itu incik suami ade iftar di luar..bersama rakan sepejabat..sebagai isteri yang cuba untuk memahami..saya hanya berkata...

"takpe..awak pergilah..takkan tak pegi pulak...saya beli je apa-apa nanti...ok je..jangan risau"

Walaupun..tergerak juga nak berbuka di jengka je..sebab leh tompang buka kat umah orang...hihihihi...Tapi..tiba-tiba..tengah saya khusyuk meng'explain' exercise yang diberi kepada student..beberapa orang mencelah...
"Puan..puan..tepon puan berbunyi..ada gambar orang lelaki..."

Hihihi..dialah tu...dengan termalu-malu saya pun permisi sebentar....Rupa-rupanya..itu incik suami tak jadi berbuka di luar..dan mengajak saya berbuka di luar...heheheh..saya hanya mampu tesenyum leborrrr....sambil berkata kat budak-budak nih...ade orang ajak date petang ni...hihihi

Akhirnya...kami end up berbuka di sini...di tempat idaman kalbu..sudah lama tidak makan di sini...


Saya sangat gembira..ade orang belanja makan nasi goreng dengan Udang besor...huhuhu..Thanx a LOT my dear.


4 comments:

(o_0) said...

nyum nyum.. dah lama xmkn SR ni.. ermm kena pi berbuka kat SR la mcm ni.. ekekekeke..

mochitsuki said...

nak udang kecik..
leh x??

hang_lipur said...

fuhhh sodap nyer... tu permintaan org ngidam tu...!!! mmglaa kene tunaikan....

MrsPelangi ;P said...

shem: pegi..jangan tak pegi...kem salam kat tokei SR tu eh...

Suki: udang besor tu..huhuhu..tak caya..nanti try satu...heheheh

nadey: hehehe..tulah...tapi..ngidamnye banyak sangat..heheh(amik kesempatan nih)

Wednesday, September 09, 2009

I.F.T.A.R

Posted by CikDibah ;P at 11:05 AM



Sepatutnya hari ni saya berbuka sendirian.....sebab...itu incik suami ade iftar di luar..bersama rakan sepejabat..sebagai isteri yang cuba untuk memahami..saya hanya berkata...

"takpe..awak pergilah..takkan tak pegi pulak...saya beli je apa-apa nanti...ok je..jangan risau"

Walaupun..tergerak juga nak berbuka di jengka je..sebab leh tompang buka kat umah orang...hihihihi...Tapi..tiba-tiba..tengah saya khusyuk meng'explain' exercise yang diberi kepada student..beberapa orang mencelah...
"Puan..puan..tepon puan berbunyi..ada gambar orang lelaki..."

Hihihi..dialah tu...dengan termalu-malu saya pun permisi sebentar....Rupa-rupanya..itu incik suami tak jadi berbuka di luar..dan mengajak saya berbuka di luar...heheheh..saya hanya mampu tesenyum leborrrr....sambil berkata kat budak-budak nih...ade orang ajak date petang ni...hihihi

Akhirnya...kami end up berbuka di sini...di tempat idaman kalbu..sudah lama tidak makan di sini...


Saya sangat gembira..ade orang belanja makan nasi goreng dengan Udang besor...huhuhu..Thanx a LOT my dear.


4 comments on "I.F.T.A.R"

(o_0) on September 10, 2009 at 8:33 AM said...

nyum nyum.. dah lama xmkn SR ni.. ermm kena pi berbuka kat SR la mcm ni.. ekekekeke..

mochitsuki on September 10, 2009 at 11:41 AM said...

nak udang kecik..
leh x??

hang_lipur on September 10, 2009 at 12:28 PM said...

fuhhh sodap nyer... tu permintaan org ngidam tu...!!! mmglaa kene tunaikan....

MrsPelangi ;P on September 10, 2009 at 2:33 PM said...

shem: pegi..jangan tak pegi...kem salam kat tokei SR tu eh...

Suki: udang besor tu..huhuhu..tak caya..nanti try satu...heheheh

nadey: hehehe..tulah...tapi..ngidamnye banyak sangat..heheh(amik kesempatan nih)

Related Posts with Thumbnails