CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, September 04, 2009

~ The GOOD OLD DAYS ~


Salam...
Sambil menunggu...saya asik membelek2 gambar-gambar lama dalam notebook ni..And I've found this full of memory pics...Sangat gembira dan rindukan saat2 ini...Gambar2 ini saya bersama my really GOOD FREN..Asiah dan Jedah..
Saya sangat rindu sama mereka..bila kita mahu ketemu ya..Kali terakhir..masa majlis saya....Jadi...tak dapatlah nak berbual sangat...

Sempat posing di stesyen LRT
Asiah sekarang dalam pantang untuk 2nd child...
antara kami dia yang paling awal membina keluarga bahagia...
(saya pun tak abis blaja lg masa tu)

Posing kat tepi sogo..huahuahua

Kemudian baru Jedah (sempat juga menjadi pengapit yang comot...heheheh)Jedah tengah buat KPLI sekarang..(sambung belajar setelah bercuti beberapa tahun..hihihi)

Dan Adibah kini juga hidup disamping insan tersayang...Dan kini menetap di bandar kecil Temerloh...Dan hari-hari berulang 1/2 jam ke Jengka...Walaupun kadang-kadang agak keletihan berkejaran, saya sangat gembira dengan kehidupan ini dan bersyukur atas kurniaan ini...Moga kami masing-masing dapat membina kejayaan dalam karier dan kehidupan masing-masing...ohhh...sesungguhnya saya rindu sama mereka...



Dan gambar seterusnya..gambar sahabat-sahabat satu kelas dengan saya...Masa ni dinner BECS...Adibah sungguh bersopan waktu ni...hihihi...

Memang waktu belajar..terlalu banyak memori...Bagi sesiapa pun...ia takkan sama dan mungkin tidak akan berulang lagi..To all my grens...I'm glad that we've met in this arena...Theres a lot that i've learn for u guys...And really THANKFULL for that...



3 comments:

Nryati said...

Salam.

Asiah dah bersalin eh? Bulan lepas saya ada terserempak dengan dia...tapi masing-measing dalam perjalanan utk menunaikan kewajipan. Saya ada course dan dia pula ada meeting kat PNB.

Saya pun sopan juga masa tu...hehe!

Rindunya masa-masa di UIA ;P

MrsPelangi ;P said...

a'ah tie..ari tu dia sms..hiih

betul..memnag rindu kan masa dolu2..di waktu kite sangat sopan..hihihihi

norzaidah said...

br baca entry...terharu plak ko citer psl kita...
best gak...klu dpt jmpa semula. boleh borak lama2...byk benda dah yg kita missed...msg2 dah ada jalan hidup sendiri...tp..aku sgt bersyukur ditemukan dgn sahabat2 spt kalian...
moga kita semua dalam redha dan kasih syg Allah selalu...

Friday, September 04, 2009

~ The GOOD OLD DAYS ~

Posted by CikDibah ;P at 9:09 PM

Salam...
Sambil menunggu...saya asik membelek2 gambar-gambar lama dalam notebook ni..And I've found this full of memory pics...Sangat gembira dan rindukan saat2 ini...Gambar2 ini saya bersama my really GOOD FREN..Asiah dan Jedah..
Saya sangat rindu sama mereka..bila kita mahu ketemu ya..Kali terakhir..masa majlis saya....Jadi...tak dapatlah nak berbual sangat...

Sempat posing di stesyen LRT
Asiah sekarang dalam pantang untuk 2nd child...
antara kami dia yang paling awal membina keluarga bahagia...
(saya pun tak abis blaja lg masa tu)

Posing kat tepi sogo..huahuahua

Kemudian baru Jedah (sempat juga menjadi pengapit yang comot...heheheh)Jedah tengah buat KPLI sekarang..(sambung belajar setelah bercuti beberapa tahun..hihihi)

Dan Adibah kini juga hidup disamping insan tersayang...Dan kini menetap di bandar kecil Temerloh...Dan hari-hari berulang 1/2 jam ke Jengka...Walaupun kadang-kadang agak keletihan berkejaran, saya sangat gembira dengan kehidupan ini dan bersyukur atas kurniaan ini...Moga kami masing-masing dapat membina kejayaan dalam karier dan kehidupan masing-masing...ohhh...sesungguhnya saya rindu sama mereka...



Dan gambar seterusnya..gambar sahabat-sahabat satu kelas dengan saya...Masa ni dinner BECS...Adibah sungguh bersopan waktu ni...hihihi...

Memang waktu belajar..terlalu banyak memori...Bagi sesiapa pun...ia takkan sama dan mungkin tidak akan berulang lagi..To all my grens...I'm glad that we've met in this arena...Theres a lot that i've learn for u guys...And really THANKFULL for that...



3 comments on "~ The GOOD OLD DAYS ~"

Nryati on September 5, 2009 at 3:19 PM said...

Salam.

Asiah dah bersalin eh? Bulan lepas saya ada terserempak dengan dia...tapi masing-measing dalam perjalanan utk menunaikan kewajipan. Saya ada course dan dia pula ada meeting kat PNB.

Saya pun sopan juga masa tu...hehe!

Rindunya masa-masa di UIA ;P

MrsPelangi ;P on September 8, 2009 at 12:52 PM said...

a'ah tie..ari tu dia sms..hiih

betul..memnag rindu kan masa dolu2..di waktu kite sangat sopan..hihihihi

norzaidah on November 2, 2009 at 10:18 AM said...

br baca entry...terharu plak ko citer psl kita...
best gak...klu dpt jmpa semula. boleh borak lama2...byk benda dah yg kita missed...msg2 dah ada jalan hidup sendiri...tp..aku sgt bersyukur ditemukan dgn sahabat2 spt kalian...
moga kita semua dalam redha dan kasih syg Allah selalu...

Related Posts with Thumbnails