CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 16, 2009

~Backdated besday Present...~

Hari ahad baru ni, kami pergi KL...atas tujuan yang murni...saya menuntut adiah ari jadi saya dari sang suami yang terchenta..hehehe (boleh pulak request nak adiah ape..tak malu sungguh)..kenapa kena pergi sampai KL...kerana adiah yang saya request tu cuma ada di shopping complex yang besor2 je..seperti Sogo, Jusco, Megamall dll..Ianya tidak terdapat di The Store (Shopping complex terbesor di Temerloh...hehehe)...Makanya, menurutkan hati isteri..dan sempena hari jadi saya yang sudah berlalu..maka Orang itu pun termakan pujuk saya... Dapatlah saya benda yang sangat diidam-idamkan sejak dahulu lagi...

Taktahulah..ianya masih lagi trend sekarang atau tak..sebab saya dah berkenan kat barang ni sejak zaman sebelum bertunang lagi...hehhehe..tapi bila jumpa..tengah takde peruntukan nak beli...bila ade duet..puas cari tak jumpa...Sekarang kat tengah sale, jadi ianya ada di mana-mana....sale pulak tuh...ish...sangat gumbiralah....


Barang tesebut adalah sebuah handbag..itu aje sebenarnye..heheh.handbag yang saya dok idam2..sempoi je...agak besor..mmm saya memang suka pakai beg yg besor..senang..boleh letak banyak barang..sehinggakan selalu diperli supaya bawak beg balik kampung pegi jalan..(tak patut sungguh kan...)

Sebenarnya masa saya mengutarakan hajat di hati nak beg baru..ade jugak statement yang keluar...
"abis tu..beg yang banyak2 ni..nak buat ape.....?"

Dengan penuh helah saya menjawab....
" beg tu sume dah tak bape elok..tali nak putus...kecik...dah rosak..."

Sambungan dia...
"aik..beg mahal pun rosak jugak....???"

Saya dengan nada memujuk...
"alaa..bolehlah ek..."

heheheh..nasib baik pujukan menjadi.....Tapiiiiiii.......yang agak mendukacitakan...masa otw balik umah..tetiba incik suami berkata-kata...
"Beg ni boleh dipakai hanya selepas raya saje...."

Dan bila sampai rumah..beg tu terus dia simpan dalam almari baju dia...Takut kalau saya amik dan pakai senyap-senyap (hahhah..ade je tendency nak wat cantuh...)Adus...baru berangan esoknya nak pakai terus....huhuhuhu ..Abeslah cita-cita saya...Dan sehingga hari ini, saya masih memujuk untuk pakai masa balik kampung raya nanti (hajat nak melaram beg baru raya nih...huhuhu)Sebab tulah saya tak dapat nak upload gambo beg saya yang sangat cantek tuh..huhu...Incik suami dah sorokkan dalam lemari die....

Apapun....Syukran Jazilan...Tanx a lot...Ribuan terima kasih yang tidak terhingga to Incik suami kerana merealisasikan impian saya untuk memiliki beg ini...(walaupun tak dapat nak bergaya lagi..huhuhu)

This is for My dear hubby...



P/S: dengki kan orang tu...saje je tak bagi saya melaram dengan beg baru...huhu

2 comments:

(o_0) said...

bila nk update kesah raya lak ni .. cik puan cpt la update.. nk tgok gmbr berdua berbaju raya :x

MrsPelangi ;P said...

shem..

hehehe..tak sempat2 nak update..nanti eh...

Wednesday, September 16, 2009

~Backdated besday Present...~

Posted by CikDibah ;P at 9:29 AM
Hari ahad baru ni, kami pergi KL...atas tujuan yang murni...saya menuntut adiah ari jadi saya dari sang suami yang terchenta..hehehe (boleh pulak request nak adiah ape..tak malu sungguh)..kenapa kena pergi sampai KL...kerana adiah yang saya request tu cuma ada di shopping complex yang besor2 je..seperti Sogo, Jusco, Megamall dll..Ianya tidak terdapat di The Store (Shopping complex terbesor di Temerloh...hehehe)...Makanya, menurutkan hati isteri..dan sempena hari jadi saya yang sudah berlalu..maka Orang itu pun termakan pujuk saya... Dapatlah saya benda yang sangat diidam-idamkan sejak dahulu lagi...

Taktahulah..ianya masih lagi trend sekarang atau tak..sebab saya dah berkenan kat barang ni sejak zaman sebelum bertunang lagi...hehhehe..tapi bila jumpa..tengah takde peruntukan nak beli...bila ade duet..puas cari tak jumpa...Sekarang kat tengah sale, jadi ianya ada di mana-mana....sale pulak tuh...ish...sangat gumbiralah....


Barang tesebut adalah sebuah handbag..itu aje sebenarnye..heheh.handbag yang saya dok idam2..sempoi je...agak besor..mmm saya memang suka pakai beg yg besor..senang..boleh letak banyak barang..sehinggakan selalu diperli supaya bawak beg balik kampung pegi jalan..(tak patut sungguh kan...)

Sebenarnya masa saya mengutarakan hajat di hati nak beg baru..ade jugak statement yang keluar...
"abis tu..beg yang banyak2 ni..nak buat ape.....?"

Dengan penuh helah saya menjawab....
" beg tu sume dah tak bape elok..tali nak putus...kecik...dah rosak..."

Sambungan dia...
"aik..beg mahal pun rosak jugak....???"

Saya dengan nada memujuk...
"alaa..bolehlah ek..."

heheheh..nasib baik pujukan menjadi.....Tapiiiiiii.......yang agak mendukacitakan...masa otw balik umah..tetiba incik suami berkata-kata...
"Beg ni boleh dipakai hanya selepas raya saje...."

Dan bila sampai rumah..beg tu terus dia simpan dalam almari baju dia...Takut kalau saya amik dan pakai senyap-senyap (hahhah..ade je tendency nak wat cantuh...)Adus...baru berangan esoknya nak pakai terus....huhuhuhu ..Abeslah cita-cita saya...Dan sehingga hari ini, saya masih memujuk untuk pakai masa balik kampung raya nanti (hajat nak melaram beg baru raya nih...huhuhu)Sebab tulah saya tak dapat nak upload gambo beg saya yang sangat cantek tuh..huhu...Incik suami dah sorokkan dalam lemari die....

Apapun....Syukran Jazilan...Tanx a lot...Ribuan terima kasih yang tidak terhingga to Incik suami kerana merealisasikan impian saya untuk memiliki beg ini...(walaupun tak dapat nak bergaya lagi..huhuhu)

This is for My dear hubby...



P/S: dengki kan orang tu...saje je tak bagi saya melaram dengan beg baru...huhu

2 comments on "~Backdated besday Present...~"

(o_0) on September 29, 2009 at 10:32 AM said...

bila nk update kesah raya lak ni .. cik puan cpt la update.. nk tgok gmbr berdua berbaju raya :x

MrsPelangi ;P on September 29, 2009 at 12:04 PM said...

shem..

hehehe..tak sempat2 nak update..nanti eh...

Related Posts with Thumbnails