CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, September 06, 2009

~I am 28 already...~


Kek ini sangat Dan saya sangat gembira meraikan hari jadi saya yang ke 28 ini. Memandangkan di bulan Ramadhan dan semua orang diam je...saya ingat there's nothing on my birth day...Cuma mak je yang wat nasi ayam..sempena hari jadi anak bongsunya ini...

Bagi juga hint pada orang tu...tapi dia buat tak tahu je..it's ok..kalau tak wish..memang kecik ati..hihihii..

Tiba-tiba masa nak balik rumah selepas terawih...ade makcik tanya..

"Takde belah kek ke dibah..."
"Tak tau lah acik..tak nampak pun bayang kek..."

mak dah serba salah..Dan terus ajak acik dan 2-3 orang sahabat baiknya datang rumah...pelik juga hati ni..ade kek ke...tak nampak pun....Rupa-rupanya kek dalam proses...hihihi..Atam tengah pulun menyiapkannya di rumah ngah..Patutlah dari siang tadi asik pegi rumah ngah je..
Jadilah surprise yang tak berapa nak surprise...hasil rancangan my dear hubby dan family...

Tapi saya sangat gembira dan seronok..Thanx for that..dan juga atas ingatan sahabat-sahabat, adik-adik...dan terutama my dear student di KIPSAS (sesungguhnya kalian tetap ingat kat cik dibah ni ye...and thanx for that...)

To ALL....


6 comments:

Misz_zana85 said...

happy busdey kak :D

mochitsuki said...

hepi besday..
28 da ek..
sy br 19..
ala..malu plak rasa..

MrsPelangi ;P said...

zana: TQ...

suki: yeke...alahai terasanye diri hambe ni dewasa sgt..hehehe

(o_0) said...

epy belated besday bkl ibu .. semoga sehat selalu.. moga kandungan sihat juga.. moga berjaya harungi kehidupan br dgn sabar [sbr je la ek lyn karenah suami tu.. dlu kitorg ni sll je sakit jiwa hahahahahaha ]... semoga hidup diberkati yg maha ESA. amin.

hahhaah seprise incik suami xjd ye.. ekekekek.. padli kena cuba lg thn dpn [alamak xjd la seprise sbb mesti dibah dah tau dah pasni :)) ]

MrsPelangi ;P said...

Shem...
TQ...hihihi..InsyaAllah...tulah pasal..frust sangat die sebab tak menjadi...tapi ok je..heheheh

fiezarmy said...

dbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

SALAM HARI LAHIRRRRRRRRRRRR....
Terlewat hohoooooo....

Sunday, September 06, 2009

~I am 28 already...~

Posted by CikDibah ;P at 1:27 PM

Kek ini sangat Dan saya sangat gembira meraikan hari jadi saya yang ke 28 ini. Memandangkan di bulan Ramadhan dan semua orang diam je...saya ingat there's nothing on my birth day...Cuma mak je yang wat nasi ayam..sempena hari jadi anak bongsunya ini...

Bagi juga hint pada orang tu...tapi dia buat tak tahu je..it's ok..kalau tak wish..memang kecik ati..hihihii..

Tiba-tiba masa nak balik rumah selepas terawih...ade makcik tanya..

"Takde belah kek ke dibah..."
"Tak tau lah acik..tak nampak pun bayang kek..."

mak dah serba salah..Dan terus ajak acik dan 2-3 orang sahabat baiknya datang rumah...pelik juga hati ni..ade kek ke...tak nampak pun....Rupa-rupanya kek dalam proses...hihihi..Atam tengah pulun menyiapkannya di rumah ngah..Patutlah dari siang tadi asik pegi rumah ngah je..
Jadilah surprise yang tak berapa nak surprise...hasil rancangan my dear hubby dan family...

Tapi saya sangat gembira dan seronok..Thanx for that..dan juga atas ingatan sahabat-sahabat, adik-adik...dan terutama my dear student di KIPSAS (sesungguhnya kalian tetap ingat kat cik dibah ni ye...and thanx for that...)

To ALL....


6 comments on "~I am 28 already...~"

Misz_zana85 on September 8, 2009 at 6:51 PM said...

happy busdey kak :D

mochitsuki on September 9, 2009 at 8:02 AM said...

hepi besday..
28 da ek..
sy br 19..
ala..malu plak rasa..

MrsPelangi ;P on September 9, 2009 at 4:24 PM said...

zana: TQ...

suki: yeke...alahai terasanye diri hambe ni dewasa sgt..hehehe

(o_0) on September 10, 2009 at 8:32 AM said...

epy belated besday bkl ibu .. semoga sehat selalu.. moga kandungan sihat juga.. moga berjaya harungi kehidupan br dgn sabar [sbr je la ek lyn karenah suami tu.. dlu kitorg ni sll je sakit jiwa hahahahahaha ]... semoga hidup diberkati yg maha ESA. amin.

hahhaah seprise incik suami xjd ye.. ekekekek.. padli kena cuba lg thn dpn [alamak xjd la seprise sbb mesti dibah dah tau dah pasni :)) ]

MrsPelangi ;P on September 10, 2009 at 2:31 PM said...

Shem...
TQ...hihihi..InsyaAllah...tulah pasal..frust sangat die sebab tak menjadi...tapi ok je..heheheh

fiezarmy on September 11, 2009 at 7:04 AM said...

dbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

SALAM HARI LAHIRRRRRRRRRRRR....
Terlewat hohoooooo....

Related Posts with Thumbnails