CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 15, 2009

~Week 14~

pregnancy cartoon


Enter the week 14, meaning that I'm already 3.5 moth...Wah..still, sometimes I cant believe it...Entahlah..But, starting from this week, I start feeling that I'm bigger than normal Adibah...hehehe... Rasa macam kembang semacam aje. And I can't wear all by clothes anymore...hahaha..(ade harapan jait @ beli baju baru) .Bagi lecture pun, terpaksa duduk..sebab asik semput + mengah..and fortunately, most of my class at level 3..and plus my office also at level 3 (-_-")...tapi takpe..semua itu akan berakhir next week... Kerana minggu depan merupakan minggu terakhir lecture...hehehehe..tok next sem, saya akan request kelas level 1 atau 2 sahaja (Kalau ade orang nak entertainlah kan..heheh)...

Okes, cukup setakat ini...Please do PRAY for us ye..sangat berharap segala urusan dipermudahkan dan segalanya berjalan lancar..DAN, diberkati ALLAH segala urusan kami...Ameen...

2 comments:

KurangBaik said...

Menurut pengalaman saya...ehem! yang dikelilingi wanita2 dah kawin yang sentiasa take turn untuk pregnant...Nanti perut awak akan membesar dengan cepat ;p

Neway, dah tau jantina belum?

MrsPelangi ;P said...

tie;

yeke..hohohoho..
lum lagi..masa scan dulu baru nak masuk 3 bulan..harap2 nanti lepas ni boleh tahulah...hehehe

Thursday, October 15, 2009

~Week 14~

Posted by CikDibah ;P at 2:51 PM
pregnancy cartoon


Enter the week 14, meaning that I'm already 3.5 moth...Wah..still, sometimes I cant believe it...Entahlah..But, starting from this week, I start feeling that I'm bigger than normal Adibah...hehehe... Rasa macam kembang semacam aje. And I can't wear all by clothes anymore...hahaha..(ade harapan jait @ beli baju baru) .Bagi lecture pun, terpaksa duduk..sebab asik semput + mengah..and fortunately, most of my class at level 3..and plus my office also at level 3 (-_-")...tapi takpe..semua itu akan berakhir next week... Kerana minggu depan merupakan minggu terakhir lecture...hehehehe..tok next sem, saya akan request kelas level 1 atau 2 sahaja (Kalau ade orang nak entertainlah kan..heheh)...

Okes, cukup setakat ini...Please do PRAY for us ye..sangat berharap segala urusan dipermudahkan dan segalanya berjalan lancar..DAN, diberkati ALLAH segala urusan kami...Ameen...

2 comments on "~Week 14~"

KurangBaik on October 19, 2009 at 9:36 PM said...

Menurut pengalaman saya...ehem! yang dikelilingi wanita2 dah kawin yang sentiasa take turn untuk pregnant...Nanti perut awak akan membesar dengan cepat ;p

Neway, dah tau jantina belum?

MrsPelangi ;P on October 20, 2009 at 2:35 PM said...

tie;

yeke..hohohoho..
lum lagi..masa scan dulu baru nak masuk 3 bulan..harap2 nanti lepas ni boleh tahulah...hehehe

Related Posts with Thumbnails