CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 30, 2009

Update untuk hari ini...

Pagi ni, selepas breakfast, tiba-tiba saya rasa seperti nak pitam...mula2, saya biarkan aje...tapi bila kali kedua, saya pun risau..terus telefon Mardhiah dan ajak pegi klinik....Sambil dalam hati berkata, boleh scan terus..hihihi

Bila masuk je bilik doktor, doktor pun tersenyum, sebab saya dah kenal doktor ni sebenarnya..Doktor Raha, adik angakat kakak saya...Dia terus tanya..

"Nak scan ke...Twin kan.."

Hehehe..Mula-mula Dr cek tekanan darah, sebab saya mengadu rasa nak pitam tadi...tekanan ni agak tinggi, dan nadi saya derdegup kencang (saya rasa sebab saya berdebor gile nak cek doktor..sebab saya ni memang penakut dengan doktor...heheheh). kemudian, doktor pun scan...Nah inilah dia hasilnya...berikut adalah kepala2 anak-anak saya...hehehehe..


Mereka adalah kembar TIDAK SEIRAS dan mempunyai 2 uri...Sungguh seronok bila lihat mereka bergerak2 tadi..aterangkat2 tang dan kaki...I'm really excited dan encik suami tak sabar-sabar nak tengok gambar scan...

Apapun, I've to TAKE CARE myself..Jangan lasak-lasak sangat (Ntahlah...susah nak kontrol diri..dan terbiasa macam tu, cuma memang sangat terasa pergerakan sudah agak terbatas) dan berharap kawan-kawan doakan saya agar semuanya selamat ye.... Terima Kasih...

Opss....Lupa nak cerita...Baru-baru ni saya dapat tahu, one of my colleagues 2 months pregnant and MY DEAR OPISMATE 1 month pregnant.....Hihihi...sangat seronoklah...ade kawan. Moga mereka selamat dan dipermudahkan jua segala urusan.

7 comments:

s.c.h.u.l.t said...

ya Allah kembar!! moga baby selamat dan sihat selalu ^___^

KurangBaik said...

Semoga semuanya selamat :) Ameen...

MrsPelangi said...

Schult: TQ..doakan semua selamat ye..

Tie: TQ tie..semoga semua selamat..ameennn

Anonymous said...

bestnyaaaa.. cumellll.. :)
also, tahniah kat OPIS MATE awak tu.. !!.. Muaz nak dapat adek yerr.. ehhehhe - Kak Dzue

azian said...

hehehehe!!!!tak pregnant lg laaa...lom ader rezeki...cian mamat dah belika baju preggy 3helai...huhuhu

Misz_zana85 said...

Akak, bestnyer dpt baby kembar..sye pun tersenyum2 baca blog akak tau :) nak baby kembar juga, tp xde keturunan kembar langsung dr dua2 belah pihak..huhu~

MrsPelangi ;P said...

kak dzue: hihi..TQ...

Yan: ish..tunggu dulu...InsyaAllah..ade tuh..kite doakan tau..suke, mesti muaz pun tak sabar juga..hihi

Zana: ^____^..ish mane nak tau..kot2 ade rezeki nanti..

Friday, October 30, 2009

Update untuk hari ini...

Posted by CikDibah ;P at 11:50 AM
Pagi ni, selepas breakfast, tiba-tiba saya rasa seperti nak pitam...mula2, saya biarkan aje...tapi bila kali kedua, saya pun risau..terus telefon Mardhiah dan ajak pegi klinik....Sambil dalam hati berkata, boleh scan terus..hihihi

Bila masuk je bilik doktor, doktor pun tersenyum, sebab saya dah kenal doktor ni sebenarnya..Doktor Raha, adik angakat kakak saya...Dia terus tanya..

"Nak scan ke...Twin kan.."

Hehehe..Mula-mula Dr cek tekanan darah, sebab saya mengadu rasa nak pitam tadi...tekanan ni agak tinggi, dan nadi saya derdegup kencang (saya rasa sebab saya berdebor gile nak cek doktor..sebab saya ni memang penakut dengan doktor...heheheh). kemudian, doktor pun scan...Nah inilah dia hasilnya...berikut adalah kepala2 anak-anak saya...hehehehe..


Mereka adalah kembar TIDAK SEIRAS dan mempunyai 2 uri...Sungguh seronok bila lihat mereka bergerak2 tadi..aterangkat2 tang dan kaki...I'm really excited dan encik suami tak sabar-sabar nak tengok gambar scan...

Apapun, I've to TAKE CARE myself..Jangan lasak-lasak sangat (Ntahlah...susah nak kontrol diri..dan terbiasa macam tu, cuma memang sangat terasa pergerakan sudah agak terbatas) dan berharap kawan-kawan doakan saya agar semuanya selamat ye.... Terima Kasih...

Opss....Lupa nak cerita...Baru-baru ni saya dapat tahu, one of my colleagues 2 months pregnant and MY DEAR OPISMATE 1 month pregnant.....Hihihi...sangat seronoklah...ade kawan. Moga mereka selamat dan dipermudahkan jua segala urusan.

7 comments on "Update untuk hari ini..."

s.c.h.u.l.t on October 30, 2009 at 2:34 PM said...

ya Allah kembar!! moga baby selamat dan sihat selalu ^___^

KurangBaik on October 30, 2009 at 8:40 PM said...

Semoga semuanya selamat :) Ameen...

MrsPelangi on October 31, 2009 at 10:19 AM said...

Schult: TQ..doakan semua selamat ye..

Tie: TQ tie..semoga semua selamat..ameennn

Anonymous said...

bestnyaaaa.. cumellll.. :)
also, tahniah kat OPIS MATE awak tu.. !!.. Muaz nak dapat adek yerr.. ehhehhe - Kak Dzue

azian on November 2, 2009 at 1:58 PM said...

hehehehe!!!!tak pregnant lg laaa...lom ader rezeki...cian mamat dah belika baju preggy 3helai...huhuhu

Misz_zana85 on November 2, 2009 at 2:08 PM said...

Akak, bestnyer dpt baby kembar..sye pun tersenyum2 baca blog akak tau :) nak baby kembar juga, tp xde keturunan kembar langsung dr dua2 belah pihak..huhu~

MrsPelangi ;P on November 2, 2009 at 2:20 PM said...

kak dzue: hihi..TQ...

Yan: ish..tunggu dulu...InsyaAllah..ade tuh..kite doakan tau..suke, mesti muaz pun tak sabar juga..hihi

Zana: ^____^..ish mane nak tau..kot2 ade rezeki nanti..

Related Posts with Thumbnails