CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 01, 2009

Kurniaan Illahi

Salam....

There is no word to express me+ my hubby feeling right now...Cuma yang mampu saya katakan..saya sangat terharu atas nikmat dan kurniaan yang diberi ini...Terasa diri ini amat berdosa...atas semua kesilapan dan kelalaian diri ini kepadaNya, Dia masih memberi nikmat yang tidak terhingga kepada ku...Terima Kasih yang TIDAK TERHINGGA ya Allah..Sesungguhnya aku amat bersyukur atas kurniaan yang tidak terjangka ini....

Pagi ni saya ada appointment dengan doktor...agak berdebar sebab saya memang alah dan fobia dengan doktor dan klinik ni...saya juga pergi dengan harapan untuk scan..heheheh...lama juga kami menunggu sehingga di panggil ke bilik doktor...Setelah 1++ jam menunggu, sampailah giliran saya...Alhamdulillah...doktor nak scan...tiba-tiba, doktor menjerit....

"TWIN...First time saya jumpa twin...."

Kami sangat terkejut sehingga incik suami tu berdiri dan datang tengok....Really excited..hingglah ke saat ini, saya, suami, keluarga dan semua rasa sangat teruja dan excited...

Saya amat berharap, semua akan berjalan lancar.dan kami selamat semuanya..Inilah gambar scan our babies..mereka adalah kembar tak seiras..doktor explain dan terangkan terdapat 2 kantung baby..dan kedua-dua baby sihat...So, next check up kena jumpa pakar sebab, twin ada tendency untuk bersalin awal...
Kebetulan, my dear hubby ada abg kembar + saya juga mempunyai pakcik dan sepupu kembar..Tapi this is really unexpected...Apapun, kami sangat sangat sangat bersyukur atas kurniaan dan rezeki ini. Moga segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar...ameennnn....

14 comments:

ct RUBI said...

dibahhhhh
congrats! jaga diri & twin baik2. bila due date?

MrsPelangi ;P said...

bie:
TQ...insyaAllah 14 april nih...
Risau jugak..sgt berhati-hati sekarang..hehehe

Fadli said...

salam... bulan encik suami ade abang kembar..dia pun ade sepupu kembar lagi (Kak nor n Kak)hehehehe

pape pun saya sangat terharu n teruja....

ummuizz said...

Salam...
Dibah....mabruuuuk!!!
Tahniah ye..bestnye. Jaga diri and babies as well. Moga selamat semuanya..(tumpang gembira)

Jue Hussin said...

Kume lagi teruja... macam kami lak yg ngandung. best3x..

fiezarmy said...

Take care babies!

anamarza said...

tahniah dibah....

(o_0) said...

congrate to both of u..

syukran Allah tak putus² bg hadiah pd kalian berdua.. semoga hadiah yg diberi akan buat kalian lebih bahagia dan tidak alpa. amin.

*jeles nieh.. bila la nk rasa bahagia gak ek*

Kak Dzue said...

ehhehe.. sekali tembak, dapat 2.. ekkeke.. anywayz! sgt excited for u.. tahniah!.. take very good care of urself k.. :)

General Manager said...

Tahniah dari kami sekeluarga. Suka sangat dengan berita tu tapikita semua semestinya sentiasa ingat dan berdoa akan kesejahteraan anakanda dan kandungan serta suami dalam peliharaan Allah SWT.Amin..

MrsPelangi ;P said...

incik padli: memang sgt terharu....
kak sak : TQ

Tam: memang deme lagi excited dari kume..tapi kume pun excited juge..heheheh
fiza: TQ..
Kak Su: TQ..
Shem: TQ..Harap sangat agar ianya diberkati dan dipermudahkan olehNya...InsyaAllah...tengah berbunga2 kan.. ;)
Kak dzue: uish...doa2kan eh..
GM: InsyaAllah...moga segalanya dipermudahkan olehnye...Dan moga segalanya selamat...

KurangBaik said...

Ya ALLAH Dibah...kita ter missed entry yang ni. CONGRATS...I'm very2 happy for both of you. Bestnya Dibah...:)

Semoga kalian sentiasa gumbira dan dirahmati ALLAH...

Anonymous said...

tie:

Tq sangat2..memang..kite pun sangat teruja + tak sabar..moga segalanya selamat kan...

Cikgu Jiss said...

delah yg selalu terlambat... masa tahu twin de melompat2 dalam makmal... asal jumpa member2 de pun canangkan berita gembira tu.. siap tjk gambar lg... happynya... semoga kalian bertiga selamat... InsyaAllah.. tak sabar ni...

Thursday, October 01, 2009

Kurniaan Illahi

Posted by CikDibah ;P at 2:21 PM
Salam....

There is no word to express me+ my hubby feeling right now...Cuma yang mampu saya katakan..saya sangat terharu atas nikmat dan kurniaan yang diberi ini...Terasa diri ini amat berdosa...atas semua kesilapan dan kelalaian diri ini kepadaNya, Dia masih memberi nikmat yang tidak terhingga kepada ku...Terima Kasih yang TIDAK TERHINGGA ya Allah..Sesungguhnya aku amat bersyukur atas kurniaan yang tidak terjangka ini....

Pagi ni saya ada appointment dengan doktor...agak berdebar sebab saya memang alah dan fobia dengan doktor dan klinik ni...saya juga pergi dengan harapan untuk scan..heheheh...lama juga kami menunggu sehingga di panggil ke bilik doktor...Setelah 1++ jam menunggu, sampailah giliran saya...Alhamdulillah...doktor nak scan...tiba-tiba, doktor menjerit....

"TWIN...First time saya jumpa twin...."

Kami sangat terkejut sehingga incik suami tu berdiri dan datang tengok....Really excited..hingglah ke saat ini, saya, suami, keluarga dan semua rasa sangat teruja dan excited...

Saya amat berharap, semua akan berjalan lancar.dan kami selamat semuanya..Inilah gambar scan our babies..mereka adalah kembar tak seiras..doktor explain dan terangkan terdapat 2 kantung baby..dan kedua-dua baby sihat...So, next check up kena jumpa pakar sebab, twin ada tendency untuk bersalin awal...
Kebetulan, my dear hubby ada abg kembar + saya juga mempunyai pakcik dan sepupu kembar..Tapi this is really unexpected...Apapun, kami sangat sangat sangat bersyukur atas kurniaan dan rezeki ini. Moga segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar...ameennnn....

14 comments on "Kurniaan Illahi"

ct RUBI on October 2, 2009 at 2:36 PM said...

dibahhhhh
congrats! jaga diri & twin baik2. bila due date?

MrsPelangi ;P on October 2, 2009 at 2:46 PM said...

bie:
TQ...insyaAllah 14 april nih...
Risau jugak..sgt berhati-hati sekarang..hehehe

Fadli said...

salam... bulan encik suami ade abang kembar..dia pun ade sepupu kembar lagi (Kak nor n Kak)hehehehe

pape pun saya sangat terharu n teruja....

ummuizz on October 2, 2009 at 4:46 PM said...

Salam...
Dibah....mabruuuuk!!!
Tahniah ye..bestnye. Jaga diri and babies as well. Moga selamat semuanya..(tumpang gembira)

Jue Hussin on October 2, 2009 at 10:31 PM said...

Kume lagi teruja... macam kami lak yg ngandung. best3x..

fiezarmy on October 4, 2009 at 11:37 PM said...

Take care babies!

anamarza on October 5, 2009 at 1:20 PM said...

tahniah dibah....

(o_0) on October 6, 2009 at 1:13 PM said...

congrate to both of u..

syukran Allah tak putus² bg hadiah pd kalian berdua.. semoga hadiah yg diberi akan buat kalian lebih bahagia dan tidak alpa. amin.

*jeles nieh.. bila la nk rasa bahagia gak ek*

Kak Dzue said...

ehhehe.. sekali tembak, dapat 2.. ekkeke.. anywayz! sgt excited for u.. tahniah!.. take very good care of urself k.. :)

General Manager on October 6, 2009 at 1:21 PM said...

Tahniah dari kami sekeluarga. Suka sangat dengan berita tu tapikita semua semestinya sentiasa ingat dan berdoa akan kesejahteraan anakanda dan kandungan serta suami dalam peliharaan Allah SWT.Amin..

MrsPelangi ;P on October 6, 2009 at 1:59 PM said...

incik padli: memang sgt terharu....
kak sak : TQ

Tam: memang deme lagi excited dari kume..tapi kume pun excited juge..heheheh
fiza: TQ..
Kak Su: TQ..
Shem: TQ..Harap sangat agar ianya diberkati dan dipermudahkan olehNya...InsyaAllah...tengah berbunga2 kan.. ;)
Kak dzue: uish...doa2kan eh..
GM: InsyaAllah...moga segalanya dipermudahkan olehnye...Dan moga segalanya selamat...

KurangBaik on October 18, 2009 at 10:03 AM said...

Ya ALLAH Dibah...kita ter missed entry yang ni. CONGRATS...I'm very2 happy for both of you. Bestnya Dibah...:)

Semoga kalian sentiasa gumbira dan dirahmati ALLAH...

Anonymous said...

tie:

Tq sangat2..memang..kite pun sangat teruja + tak sabar..moga segalanya selamat kan...

Cikgu Jiss on February 18, 2010 at 12:34 AM said...

delah yg selalu terlambat... masa tahu twin de melompat2 dalam makmal... asal jumpa member2 de pun canangkan berita gembira tu.. siap tjk gambar lg... happynya... semoga kalian bertiga selamat... InsyaAllah.. tak sabar ni...

Related Posts with Thumbnails