CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 18, 2009

Aktiviti weekend....~


Sabtu, saya ada bengkel Matematik...so pagi2 sudah berlepas ke Jengka untuk menjoinkan diri...hehehe..lagi pun sebab hamper pada saya...Sampai pukul 12 dok siapkan hamper..uish...berair2 mata tahan mengantuk dan telah berjaya memaksa orang tu menghulurkan bantuan dan berjaga teman saya...hehehe

Balik dari UiTM..kepenatan dan tertido...lepas asar pegi umah pakcik..di Temerloh juga...pinjam mesin rumput..Ade orang bersemangat waja nak mesin rumput...hehehe...

Malam, ada orang tanya;

"Bila nak jahit lagsir ni...? Rasanya macam tak berjahit je..percayalah..."

Statement itu sungguh menyakitkan dan memerli diriku....Takpe...Takpe....Oleh kerana Adibah tercabar dengan PROVOKASI orang itu...pagi-pagi ahad selepas bersarapan...saya dengan jaya dan tekunnye..menjahit langsir....NAH...hasilnya..inilah langsir yang berjaya saya jahit...hihihihi..mengikut design dan reka bentuk ciptaan saya...


Gambar ni agak gelap..Langsir ni cantek sebenarnye...Kaler pink gelap dan putih...Barulah rasa umah saya agak sempurna kerana langsir sliding door tidak macam skirt lagi...heheheh...cuma tinggal untuk tingkap dapur..sebab tape putih abes sudaaa....Dan dalam pada saya tekun menjahit...orang itu tekun memesin rumput...Berusahalah suamiku...heheheh

Itulah update dari saya...sekiannn

2 comments:

(o_0) said...

cantiknye rumah.. lelg ade langsir br.. tu kira langsir raya la ek..

hah incik suami tu jgn tau suh isteri je .. rerajin skit ye..

tak sbr nieh nk dtg umah korg.. lalalalala..

MrsPelangi ;P said...

hihihi..rumah sempoi je...baru nak berdikari...huhuhu

Tuesday, August 18, 2009

Aktiviti weekend....~

Posted by CikDibah ;P at 12:38 PM

Sabtu, saya ada bengkel Matematik...so pagi2 sudah berlepas ke Jengka untuk menjoinkan diri...hehehe..lagi pun sebab hamper pada saya...Sampai pukul 12 dok siapkan hamper..uish...berair2 mata tahan mengantuk dan telah berjaya memaksa orang tu menghulurkan bantuan dan berjaga teman saya...hehehe

Balik dari UiTM..kepenatan dan tertido...lepas asar pegi umah pakcik..di Temerloh juga...pinjam mesin rumput..Ade orang bersemangat waja nak mesin rumput...hehehe...

Malam, ada orang tanya;

"Bila nak jahit lagsir ni...? Rasanya macam tak berjahit je..percayalah..."

Statement itu sungguh menyakitkan dan memerli diriku....Takpe...Takpe....Oleh kerana Adibah tercabar dengan PROVOKASI orang itu...pagi-pagi ahad selepas bersarapan...saya dengan jaya dan tekunnye..menjahit langsir....NAH...hasilnya..inilah langsir yang berjaya saya jahit...hihihihi..mengikut design dan reka bentuk ciptaan saya...


Gambar ni agak gelap..Langsir ni cantek sebenarnye...Kaler pink gelap dan putih...Barulah rasa umah saya agak sempurna kerana langsir sliding door tidak macam skirt lagi...heheheh...cuma tinggal untuk tingkap dapur..sebab tape putih abes sudaaa....Dan dalam pada saya tekun menjahit...orang itu tekun memesin rumput...Berusahalah suamiku...heheheh

Itulah update dari saya...sekiannn

2 comments on "Aktiviti weekend....~"

(o_0) on August 26, 2009 at 9:31 AM said...

cantiknye rumah.. lelg ade langsir br.. tu kira langsir raya la ek..

hah incik suami tu jgn tau suh isteri je .. rerajin skit ye..

tak sbr nieh nk dtg umah korg.. lalalalala..

MrsPelangi ;P on August 26, 2009 at 4:08 PM said...

hihihi..rumah sempoi je...baru nak berdikari...huhuhu

Related Posts with Thumbnails