CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 13, 2009

Ada Orang Masuk dalam Buku...



Hohohoho....Post ini khas untok orang yg sangat gembira + agak bangga kerna gambarnye masuk dalam buku...Cuba lihat gambar di sebelah...Gambar sape tu...huhuh..suami saye...Kalau kalian semua baca buku "Cuba Try Cinta" dari Hijjaz...adelah gambar dia tu...Setelah puas mencari, akhirnya kami jumpa buku tu di Darul Ansar, Kuantan
Apapun, saya topang bangga sebab dalam gambar tu, dia baca novel AAc pemberian saya....hehehehehehe...

9 comments:

Fadli said...

e eh...mcm artist lak rasa...eh salah..mcm modelll...hehehe

Jue Hussin said...

Elelel. org tu, cam artis la pulokkk... nampaknya bila jumpa ngan paksu nanti, kami kena mintak otograp ler. Hehehe... jgn maree... cemana lak muka fadli leh masuk dlm buku tu? Musykil tam.

MrsPelangi said...

Tulah...kite kena mintak maknjang masukkan gambo kite dalam buku dialah..baru leh challenge orang tuh..huhuhu

Jue Hussin said...

Kalo muka kita masuk buku2 PTS, mmg gempak giler la...

Jue Hussin said...

Kalo muka kita masuk buku2 PTS, mmg gempak giler la...

naza nur saad said...

wow..
hehehehehe..
terrrrrrrrbaek kak dib
eh...kak dib pnyer avang!
hahahahah

(o_0) said...

owhh buku ni kah???... sungguh perasan incik padli.. takpe tgu next time keluar gmbr sy plak.. huhu.. *entah bila*

AdeepFarouq said...

Puan Dibah,canne ceritanya sampai gambar cik Abg awak tu ada kat dalam buku tu?

- First time masuk, pink nya background - Yati.

MrsPelangi ;P said...

tie: citenye takde kaitan dgn die pun..cuma cite tu tentang kelebihan menuntut ilmu..tu yg ade gambo org baca buku tu...hihihi..taktaulah..kawan die yg design buku tu rsenye...

Thursday, August 13, 2009

Ada Orang Masuk dalam Buku...

Posted by CikDibah ;P at 5:06 PM


Hohohoho....Post ini khas untok orang yg sangat gembira + agak bangga kerna gambarnye masuk dalam buku...Cuba lihat gambar di sebelah...Gambar sape tu...huhuh..suami saye...Kalau kalian semua baca buku "Cuba Try Cinta" dari Hijjaz...adelah gambar dia tu...Setelah puas mencari, akhirnya kami jumpa buku tu di Darul Ansar, Kuantan
Apapun, saya topang bangga sebab dalam gambar tu, dia baca novel AAc pemberian saya....hehehehehehe...

9 comments on "Ada Orang Masuk dalam Buku..."

Fadli on August 13, 2009 at 5:21 PM said...

e eh...mcm artist lak rasa...eh salah..mcm modelll...hehehe

Jue Hussin on August 14, 2009 at 12:29 AM said...

Elelel. org tu, cam artis la pulokkk... nampaknya bila jumpa ngan paksu nanti, kami kena mintak otograp ler. Hehehe... jgn maree... cemana lak muka fadli leh masuk dlm buku tu? Musykil tam.

MrsPelangi on August 14, 2009 at 10:51 AM said...

Tulah...kite kena mintak maknjang masukkan gambo kite dalam buku dialah..baru leh challenge orang tuh..huhuhu

Jue Hussin on August 17, 2009 at 1:46 AM said...

Kalo muka kita masuk buku2 PTS, mmg gempak giler la...

Jue Hussin on August 17, 2009 at 1:46 AM said...

Kalo muka kita masuk buku2 PTS, mmg gempak giler la...

naza nur saad on August 17, 2009 at 9:54 AM said...

wow..
hehehehehe..
terrrrrrrrbaek kak dib
eh...kak dib pnyer avang!
hahahahah

(o_0) on August 26, 2009 at 9:29 AM said...

owhh buku ni kah???... sungguh perasan incik padli.. takpe tgu next time keluar gmbr sy plak.. huhu.. *entah bila*

AdeepFarouq on September 3, 2009 at 8:49 PM said...

Puan Dibah,canne ceritanya sampai gambar cik Abg awak tu ada kat dalam buku tu?

- First time masuk, pink nya background - Yati.

MrsPelangi ;P on September 10, 2009 at 2:41 PM said...

tie: citenye takde kaitan dgn die pun..cuma cite tu tentang kelebihan menuntut ilmu..tu yg ade gambo org baca buku tu...hihihi..taktaulah..kawan die yg design buku tu rsenye...

Related Posts with Thumbnails