CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 08, 2010

My Luv Stories



Salam...

tadi tengok my fav blog..ada new entry..menarik, baca2..teringin jugak nak buat..Tag daripada BabyIbu...hehehe..tersenyum sorang2 pulak sambil buat nihMyEm0.Com

1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
Tahun 2008 di jalan kedai feveret saya..."TURKUAZ".Memang dah kenal, tapi baru nak jumpa betul-betul..tak plan pun, tiba2 je pegi KL dan terus inform en. suami...saya OTW pegi KL...

2) Love at first sight?
Emm..hehehe...tak tau jugaklah..tapi masa nak jumpa tu..macam debar jugak...

3) Who is he when the first time you met him?
Macam sekarang jugak...kerja di KKM..dan sangat sayangkan Putrajayanya tu...

4) How long it takes for him to ask you out for a date?
mmm...alamak..tak ingat lah...sebab kitorang dok jauh...mmm...maybe dalam 1-2 bulan jugak kot..bila saya gi Shah Alam ade program kat sana...(eh..kira dating ke tu...hihihi)

5) First place dating?
kalau yang di atas kira dating, kat Pak Ali seksyen 7...kuar minum2 je...

6) How he proposed?
mmmm...camne ek..en. suami terus berjumpa kakak menunjukkan keseriusannya dan sebulan lepas tu, merisik..hehehe

7) Special date with your hubby?
14/3/2009 - Bertunang
29/5/2009 - Akad Nikah

8) Changes that he asked you to do?
berjimat...jangan asik membazir...lebih2 lagi bila nak tambah bilangan ahli keluarga nih...huhuhu..

9) What is about him that you love so much?
Sangat mengetahui diri saya...dan suka bagi kejutan2 yang membuatkan saya rasa SANGAT TERHARU...Sesungguhnya saya rasa diri ini sangat bertuah....

10) What is about him that you wish he would change?
emmm...ape yek...lebih romantik ke..? sebab saya ni suka jiwang2 sikit..tapi tak kesah pun...Saya suka dirinya seperti yang saya kenali ini...

11) You will lose your mind and crack your head when he..
en suami mendiamkan diri...

12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
Encik suami merasa bahagia dan gembira..I will do anything for it...

13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
cannot be measure how big it is.....MyEm0.Com


Ini gambar percutian pertama kami, 3 hari lepas majlis di rumah saya ^___^


Hihihi..inilah dia...emmm..nak tag siapa ye...Sesiapa sahajalah...

8 comments:

Sarah Laila said...

Sangat sweet...harap saya dapat love story yg lebih best dr akak..amin....keh3..wat jahat skit...Ade org puji en.suami ada iras norman hakim..kah3..Tahniah atas kehidupan bahagia anda!

azian said...

mcmne leh kenal dgn en suami ye?sape yg kenalkan?hahahahah!!!

tulip_suci said...

akak...soklan yang ke 8 tu.. sume para-para en.suami akan soh kite jgn bazir ke bile nk tambah new buddy dlm life ni....hukhuk...kegilaan sekarang ini..pantang nampak baju or barang2baby yang cute2...mula gelabah nk beli..tapi di halang encik suami..barang yang cute tu harganye pun cute....dan hanya boleh di pakai beberapa hari/bulan saje oleh si kecik..

cikdibah said...

sarah: mesti...mesti dapat centa yg lebih besar dari akak tau..it just how we accept it..heheh

yan: tulah dalam soklan takde soklan tuh...huuhuhu..kami diperkenalkan oleh opismate saye...time kasih banyak2...... ^___^

sufi: mmm..mungkin jugak...kena belajar..untuk masa depan tuh...heheh

Cikgu Jiss said...

De sgt terharu sbb kebahagiaan adik adalah kebahagiaan de jgk...
Lepak2 ngan mak ni... mak bt bunga riben sambil kami buka fb n blog adik...

Misz_zana'85 said...

Salam Cik Dibah, teringin nak buat tag nie juga.. :))
Cik Dibah ape khabar, due date next month la ek? semoga semua slamat :D

MrsPelangi ;P said...

De: adik jugak begitu...

zana: watlah..seronok kan mengimbas semula..hehehe...a'ah..InsyaAllah..zana pun dah ade good news kan..jaga diri ye...

Rabia Sensei said...

Dibah...sweetnya. Semoga berbahagia selamanya. Doakan kita yer..bahagia macam awak.

Monday, February 08, 2010

My Luv Stories

Posted by CikDibah ;P at 1:54 PM


Salam...

tadi tengok my fav blog..ada new entry..menarik, baca2..teringin jugak nak buat..Tag daripada BabyIbu...hehehe..tersenyum sorang2 pulak sambil buat nihMyEm0.Com

1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
Tahun 2008 di jalan kedai feveret saya..."TURKUAZ".Memang dah kenal, tapi baru nak jumpa betul-betul..tak plan pun, tiba2 je pegi KL dan terus inform en. suami...saya OTW pegi KL...

2) Love at first sight?
Emm..hehehe...tak tau jugaklah..tapi masa nak jumpa tu..macam debar jugak...

3) Who is he when the first time you met him?
Macam sekarang jugak...kerja di KKM..dan sangat sayangkan Putrajayanya tu...

4) How long it takes for him to ask you out for a date?
mmm...alamak..tak ingat lah...sebab kitorang dok jauh...mmm...maybe dalam 1-2 bulan jugak kot..bila saya gi Shah Alam ade program kat sana...(eh..kira dating ke tu...hihihi)

5) First place dating?
kalau yang di atas kira dating, kat Pak Ali seksyen 7...kuar minum2 je...

6) How he proposed?
mmmm...camne ek..en. suami terus berjumpa kakak menunjukkan keseriusannya dan sebulan lepas tu, merisik..hehehe

7) Special date with your hubby?
14/3/2009 - Bertunang
29/5/2009 - Akad Nikah

8) Changes that he asked you to do?
berjimat...jangan asik membazir...lebih2 lagi bila nak tambah bilangan ahli keluarga nih...huhuhu..

9) What is about him that you love so much?
Sangat mengetahui diri saya...dan suka bagi kejutan2 yang membuatkan saya rasa SANGAT TERHARU...Sesungguhnya saya rasa diri ini sangat bertuah....

10) What is about him that you wish he would change?
emmm...ape yek...lebih romantik ke..? sebab saya ni suka jiwang2 sikit..tapi tak kesah pun...Saya suka dirinya seperti yang saya kenali ini...

11) You will lose your mind and crack your head when he..
en suami mendiamkan diri...

12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
Encik suami merasa bahagia dan gembira..I will do anything for it...

13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
cannot be measure how big it is.....MyEm0.Com


Ini gambar percutian pertama kami, 3 hari lepas majlis di rumah saya ^___^


Hihihi..inilah dia...emmm..nak tag siapa ye...Sesiapa sahajalah...

8 comments on "My Luv Stories"

Sarah Laila on February 8, 2010 at 4:20 PM said...

Sangat sweet...harap saya dapat love story yg lebih best dr akak..amin....keh3..wat jahat skit...Ade org puji en.suami ada iras norman hakim..kah3..Tahniah atas kehidupan bahagia anda!

azian on February 9, 2010 at 5:02 PM said...

mcmne leh kenal dgn en suami ye?sape yg kenalkan?hahahahah!!!

tulip_suci on February 11, 2010 at 1:03 PM said...

akak...soklan yang ke 8 tu.. sume para-para en.suami akan soh kite jgn bazir ke bile nk tambah new buddy dlm life ni....hukhuk...kegilaan sekarang ini..pantang nampak baju or barang2baby yang cute2...mula gelabah nk beli..tapi di halang encik suami..barang yang cute tu harganye pun cute....dan hanya boleh di pakai beberapa hari/bulan saje oleh si kecik..

cikdibah said...

sarah: mesti...mesti dapat centa yg lebih besar dari akak tau..it just how we accept it..heheh

yan: tulah dalam soklan takde soklan tuh...huuhuhu..kami diperkenalkan oleh opismate saye...time kasih banyak2...... ^___^

sufi: mmm..mungkin jugak...kena belajar..untuk masa depan tuh...heheh

Cikgu Jiss on February 17, 2010 at 11:56 PM said...

De sgt terharu sbb kebahagiaan adik adalah kebahagiaan de jgk...
Lepak2 ngan mak ni... mak bt bunga riben sambil kami buka fb n blog adik...

Misz_zana'85 on February 22, 2010 at 1:40 PM said...

Salam Cik Dibah, teringin nak buat tag nie juga.. :))
Cik Dibah ape khabar, due date next month la ek? semoga semua slamat :D

MrsPelangi ;P on February 23, 2010 at 2:03 PM said...

De: adik jugak begitu...

zana: watlah..seronok kan mengimbas semula..hehehe...a'ah..InsyaAllah..zana pun dah ade good news kan..jaga diri ye...

Rabia Sensei on July 3, 2010 at 8:04 PM said...

Dibah...sweetnya. Semoga berbahagia selamanya. Doakan kita yer..bahagia macam awak.

Related Posts with Thumbnails