CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 27, 2011

C.U.T.I

Salam...

Maaf sangat2 sebab semester ni saya agak sibuk. Jadi aktiviti blogging memang sangat lembab. Juga aktiviti menjahit..Huhuhu...Ditambah juga dengan ATA (Jam mengajar) yang banyak (Lega juga boleh claim extra hours tuh..hihi) dan kena outstation (attend course) banyak kali.

Oleh kerana ibu kena outstation, kenalah si kembar tinggal dengan opah, tok, mama dan cik su. Abah? kali pertama, ibu dan abah masing2 ade course yang kena attend. Kali kedua, abah jadi driver tak bertauliah kerana driver uitm takde. Nak drive sendiri ke Perlis, en. suami tak lepaskan..huhu...kali ke tiga, barulah si kembar tinggal dengan abah...

Jadi, saya cuba mendapatkan rentak dan momentum yang agak pudar itu semula...hehe..oklah..nak sambung kerja...caucincau

1 comment:

ayu@sweetlilcraft said...

lama tak singgah sini. abru je boleh online. chaiyok2 ye:)

Wednesday, July 27, 2011

C.U.T.I

Posted by CikDibah ;P at 12:11 PM
Salam...

Maaf sangat2 sebab semester ni saya agak sibuk. Jadi aktiviti blogging memang sangat lembab. Juga aktiviti menjahit..Huhuhu...Ditambah juga dengan ATA (Jam mengajar) yang banyak (Lega juga boleh claim extra hours tuh..hihi) dan kena outstation (attend course) banyak kali.

Oleh kerana ibu kena outstation, kenalah si kembar tinggal dengan opah, tok, mama dan cik su. Abah? kali pertama, ibu dan abah masing2 ade course yang kena attend. Kali kedua, abah jadi driver tak bertauliah kerana driver uitm takde. Nak drive sendiri ke Perlis, en. suami tak lepaskan..huhu...kali ke tiga, barulah si kembar tinggal dengan abah...

Jadi, saya cuba mendapatkan rentak dan momentum yang agak pudar itu semula...hehe..oklah..nak sambung kerja...caucincau

1 comments on "C.U.T.I"

ayu@sweetlilcraft on July 28, 2011 at 4:21 PM said...

lama tak singgah sini. abru je boleh online. chaiyok2 ye:)

Related Posts with Thumbnails