CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 04, 2011

Tersentuh...

Salam...

Saya masih dalam mood syahdu... Baru je lepas membaca blog Mawar Nafastari ini. Sangat syahdu dan sedih... Ya Allah, ku mohon agar kau kurniakan kekuatan yang tidak berbelah bagi kepadanya dalam menghadapi hari mendatang...Moga Allah melindungi kalian sekeluarga...

Membaca blog mawar, membuatkan saya hanya ingin tulis ini...


ABAH, IBU SAYANG ABAH...









8 comments:

Zakiyah Zainon said...

ya..kena sebut selalu ayat tu di telinga masing-masing

Makbed said...

saya pun baca blog dia. sangat sedih... tapi dia sunguh tabah.

IbuAmirAmirah ;P said...

zakiyah: betoi..kena selalu kannn

makbed: a'ah...mmg die seorg yg kuat kan..eh..nnti jgn lupe bagi address ye kat saye..hehe

Makbed said...

saya dah hantar email semalam tau. ada terima tak?

Ema Mokzima said...

ya..sungguh sayu....

IbuAmirAmirah ;P said...

makbed: DAH DPT..:)

EMA: memang sayuu..huhu

tinie said...

dah baca dulu..tini pon sama, sedih sgt..siap nangih,blk cter ngan somi :(

IbuAmirAmirah ;P said...

Tini: sedihhh kannn....moga dia kuat...huhuh

Wednesday, May 04, 2011

Tersentuh...

Posted by CikDibah ;P at 3:59 PM
Salam...

Saya masih dalam mood syahdu... Baru je lepas membaca blog Mawar Nafastari ini. Sangat syahdu dan sedih... Ya Allah, ku mohon agar kau kurniakan kekuatan yang tidak berbelah bagi kepadanya dalam menghadapi hari mendatang...Moga Allah melindungi kalian sekeluarga...

Membaca blog mawar, membuatkan saya hanya ingin tulis ini...


ABAH, IBU SAYANG ABAH...









8 comments on "Tersentuh..."

Zakiyah Zainon on May 5, 2011 at 11:15 AM said...

ya..kena sebut selalu ayat tu di telinga masing-masing

Makbed on May 6, 2011 at 12:29 AM said...

saya pun baca blog dia. sangat sedih... tapi dia sunguh tabah.

IbuAmirAmirah ;P on May 6, 2011 at 10:37 AM said...

zakiyah: betoi..kena selalu kannn

makbed: a'ah...mmg die seorg yg kuat kan..eh..nnti jgn lupe bagi address ye kat saye..hehe

Makbed on May 6, 2011 at 10:59 AM said...

saya dah hantar email semalam tau. ada terima tak?

Ema Mokzima on May 6, 2011 at 11:59 AM said...

ya..sungguh sayu....

IbuAmirAmirah ;P on May 6, 2011 at 2:26 PM said...

makbed: DAH DPT..:)

EMA: memang sayuu..huhu

tinie on May 11, 2011 at 3:42 PM said...

dah baca dulu..tini pon sama, sedih sgt..siap nangih,blk cter ngan somi :(

IbuAmirAmirah ;P on May 20, 2011 at 8:52 AM said...

Tini: sedihhh kannn....moga dia kuat...huhuh

Related Posts with Thumbnails