CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 04, 2011

Si kembar ibu dah besar...


Sekejap je rasanya masa berlalu...Rasanya baru je saya terhegeh membawa diri ke kelas..berulang alik sejauh 80km setiap hari...berulang alik ke klinik dan hospital gara-gara bacaan gula yang sangat tidak cantik...berulang alik ke hospital kerana doktor risau pembesaran anak-anak yang tidak sama....dan baru je rasanya check in di hospital..berdebar menunggu giliran masuk operation theatre...dan baru je rasanya menahan kantuk menjaga si kembar di hospital...hehehhe (panjangnye intro.......)

Hari ni, dah pandai memanjat...pantang ade peluang je..semua nak panjat..semua nak kutip..nak tido pun susah...Tapi saya sangat seronok dan teruja...hehe..tak sabar nak tunggu si kembar berjalan...tak sabar nak ikat 'pokok kelapa' rambut kakak...abang pakai topi...berlari2 kejar ibu...heheheh....

Berebut-rebut nak memanjat TV

Masa mula2 diorang boleh berdiri sendiri..saya yang excited bercerita...hehehe..biasalah, ibu yang lebih kan....Jadi sekarang, takleh lah letak barang merata2..lantai kena sapu selalu..kalau tak, adelah part time cleaner yang mop lantai...



Kaki tak kuat lagi, sibuk nak lepas tangan

Tapi merekalah permata hati ibu...ops..tidak lupa juga, buah hati ibu, abah... ^_____^

2 comments:

azian said...

dib..
apsal abah mcm tak tahan je nak dukung budak berdua tu...relax2...baru dua...hehehehe

IbuAmirAmirah ;P said...

hahahah...sebab 10kg x 2 = 20 kg..hehehhe

xpe..yg seterusnye nanti..yg ber2 tu dah boleh jalan sendiri nanti..hahahah

Tuesday, January 04, 2011

Si kembar ibu dah besar...

Posted by CikDibah ;P at 2:49 PM

Sekejap je rasanya masa berlalu...Rasanya baru je saya terhegeh membawa diri ke kelas..berulang alik sejauh 80km setiap hari...berulang alik ke klinik dan hospital gara-gara bacaan gula yang sangat tidak cantik...berulang alik ke hospital kerana doktor risau pembesaran anak-anak yang tidak sama....dan baru je rasanya check in di hospital..berdebar menunggu giliran masuk operation theatre...dan baru je rasanya menahan kantuk menjaga si kembar di hospital...hehehhe (panjangnye intro.......)

Hari ni, dah pandai memanjat...pantang ade peluang je..semua nak panjat..semua nak kutip..nak tido pun susah...Tapi saya sangat seronok dan teruja...hehe..tak sabar nak tunggu si kembar berjalan...tak sabar nak ikat 'pokok kelapa' rambut kakak...abang pakai topi...berlari2 kejar ibu...heheheh....

Berebut-rebut nak memanjat TV

Masa mula2 diorang boleh berdiri sendiri..saya yang excited bercerita...hehehe..biasalah, ibu yang lebih kan....Jadi sekarang, takleh lah letak barang merata2..lantai kena sapu selalu..kalau tak, adelah part time cleaner yang mop lantai...



Kaki tak kuat lagi, sibuk nak lepas tangan

Tapi merekalah permata hati ibu...ops..tidak lupa juga, buah hati ibu, abah... ^_____^

2 comments on "Si kembar ibu dah besar..."

azian on January 5, 2011 at 8:48 AM said...

dib..
apsal abah mcm tak tahan je nak dukung budak berdua tu...relax2...baru dua...hehehehe

IbuAmirAmirah ;P on January 11, 2011 at 2:10 PM said...

hahahah...sebab 10kg x 2 = 20 kg..hehehhe

xpe..yg seterusnye nanti..yg ber2 tu dah boleh jalan sendiri nanti..hahahah

Related Posts with Thumbnails