CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 21, 2010

Si kembar Ibu


Saya hanya nak share gambar-gambar terbaru si kembar..Lama rasa tak update tentang diorang..hehe...Layannnnnn...

Ini Amirah Husna, Kakak Ibu..Kate orang kakak sebijik macam ibu...mmmm...mungkin jugak..yang pasti, memang kecoh macam ibu..heeee


Ini pulak Amir Hakim, Abang ibu...Sangat adorable bila tersenyum,,,Tak tahulah..Mungkin abang betul-betul combination ibu dan abah..Dulu susut sikit badan sebab kerap demam, sekarang sudah membina semula badan..heeee


Alaaaaa.....si manja ibu

Amboi...ensemnye abang...heee...puji anak sendiri..ini ikut mummyteh gi jalan2 nih...Itu sahaja update untuk kali ini...heee....sekian...

7 comments:

Anamarza said...

anak dibah kembar tak seiras eik, nampak dalam gambar cam tak de iras pun berdua tu...

IbuAmirAmirah ;P said...

a'ah kak..tak seiras...xtaulah besar2 nanti kot2 nampak kat mane2 serupenye diorg tuh..hehe

Mama Kembar 3 said...

sooo cuteee!!!! geram tengok diorang, cubit kang hehehe

IbuAmirAmirah ;P said...

heheheh.....diorg tgh syok membina badan nihhh

ayu@sweetlilcraft said...

comey! umo dh berapa tu?

fiezarmy said...

Ibuuuuuuuuuuuuuuu

Nape letak sket sangat! Auntie pza nak tatap2! auntie pza rindu samaaaaa ibuuuuuuuuuuu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2..kembar lg....suka2..suka2...sukanya acikD..acik dtg dr blog permata ibu..acik folo sini jg...44 jom singgah blog acikD plak...
kiut2 sungguh...

Tuesday, December 21, 2010

Si kembar Ibu

Posted by CikDibah ;P at 11:15 PM

Saya hanya nak share gambar-gambar terbaru si kembar..Lama rasa tak update tentang diorang..hehe...Layannnnnn...

Ini Amirah Husna, Kakak Ibu..Kate orang kakak sebijik macam ibu...mmmm...mungkin jugak..yang pasti, memang kecoh macam ibu..heeee


Ini pulak Amir Hakim, Abang ibu...Sangat adorable bila tersenyum,,,Tak tahulah..Mungkin abang betul-betul combination ibu dan abah..Dulu susut sikit badan sebab kerap demam, sekarang sudah membina semula badan..heeee


Alaaaaa.....si manja ibu

Amboi...ensemnye abang...heee...puji anak sendiri..ini ikut mummyteh gi jalan2 nih...Itu sahaja update untuk kali ini...heee....sekian...

7 comments on "Si kembar Ibu"

Anamarza on December 22, 2010 at 8:14 AM said...

anak dibah kembar tak seiras eik, nampak dalam gambar cam tak de iras pun berdua tu...

IbuAmirAmirah ;P on December 22, 2010 at 11:22 AM said...

a'ah kak..tak seiras...xtaulah besar2 nanti kot2 nampak kat mane2 serupenye diorg tuh..hehe

Mama Kembar 3 on December 23, 2010 at 12:56 PM said...

sooo cuteee!!!! geram tengok diorang, cubit kang hehehe

IbuAmirAmirah ;P on December 23, 2010 at 2:53 PM said...

heheheh.....diorg tgh syok membina badan nihhh

ayu@sweetlilcraft on December 23, 2010 at 5:03 PM said...

comey! umo dh berapa tu?

fiezarmy on December 25, 2010 at 10:19 PM said...

Ibuuuuuuuuuuuuuuu

Nape letak sket sangat! Auntie pza nak tatap2! auntie pza rindu samaaaaa ibuuuuuuuuuuu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ on January 4, 2011 at 9:29 AM said...

wah2..kembar lg....suka2..suka2...sukanya acikD..acik dtg dr blog permata ibu..acik folo sini jg...44 jom singgah blog acikD plak...
kiut2 sungguh...

Related Posts with Thumbnails