CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 15, 2010

Berita yang menggembirakan...

Alhamdulillah...maha suci Allah dan sesungguhnya Allah itu maha penyayang..sepenuh kesyukuran kupanjatkan kepada Allah apabila mendapat berita yang sangat menggembirakan keluarga kecik maklong sanah...

Semalam saya kematian akal seharian akibat tertinggal telefon di rumah. rasa macam terputus hubungan dengan orang sekeliling MyEm0.Com...Bila sampai di rumah, banyaknya missedcall dan sms yang tidak berjawab. 1 sms yang sangat menyenangkan hati dari kakak saya...

" salam. Doakan kembar awak selamat dapat sepupu ye...... "

Alhamdulillah. itu yang mampu saya katakan. Selain dari seorang kakak ipar kepada saya, dia juga merupakan sahabat baik saya sejak dari zaman persekolahan lagi. Perkahwinan abang dan kakak saya sudah masuk tahun ke 3. Tapi sedikit ujian dariNya, kakak saya baru sahaja disahkan + pregnant. Kami sekeluarga semuanya sangat gembira apabila mendapat berita ini...MyEm0.ComMoga Allah permudahkan segala urusan mereka dan lindungi mereka dengan kasih sayangNYA...

Ok...selain itu...saya juga ade sesuatu yang nak dikongsikan...MyEm0.Combenda kecil-kecilan aje...Semalam saya baru sahaja mendapat satu bungkusan yang saya beli secara online...ini gambarnya...


4 pasang mittens and booties yang sangat comel...wah saya sangat suka lah...Yang warna coklat itu sangat comel... kepada kawan-kawan yang berminat boleh membuat tempahan di http://sweetcraftstore.blogspot.com . terdapat banyak pilihan yang sangat menarik hati disini... (p/s: huda, akak tolong promote nih... :))

Mmm...persiapan saya untuk menunggu kelahiran sekecil2 ini, alhamdulillah almost 80% siap..checklist pun banyak sudah ditanda..Sekarang emak tengah berusaha menyiapkan sarung tilam dan bantal untuk anak-anak anak bongsunya ini..Barut sudah siap semuanya...Terima kasih yang tidak terhingga atas kasih sayang emak ini...MyEm0.Com

Emak yang tengah asyik menjahit...

Cuma persiapan ibu dia yang takde lagi..hehehe..tunggu hujung bulan ini...InsyaAllah...Keadaan anak-anak, alhamdulillah...sihat dan aktif...terutama bila ibu dia sibuk di dalam kelas...mereka pun turut serta beraktiviti sesama merekaMyEm0.Com

ok..sehingga di sini sahaja...saya ingin pulang awal hari ini sebab petang ni, kami ingin bawa mak berjalan-jalan...Percutian singkat yang diharapkan menggembirakan....TQ to en Suami for this short and nice vacation...

1 comment:

Syuhada Kamal said...

salam dibah,
cutenya booties tu..hope sume ok yer..take care...:)

Friday, January 15, 2010

Berita yang menggembirakan...

Posted by CikDibah ;P at 8:54 AM
Alhamdulillah...maha suci Allah dan sesungguhnya Allah itu maha penyayang..sepenuh kesyukuran kupanjatkan kepada Allah apabila mendapat berita yang sangat menggembirakan keluarga kecik maklong sanah...

Semalam saya kematian akal seharian akibat tertinggal telefon di rumah. rasa macam terputus hubungan dengan orang sekeliling MyEm0.Com...Bila sampai di rumah, banyaknya missedcall dan sms yang tidak berjawab. 1 sms yang sangat menyenangkan hati dari kakak saya...

" salam. Doakan kembar awak selamat dapat sepupu ye...... "

Alhamdulillah. itu yang mampu saya katakan. Selain dari seorang kakak ipar kepada saya, dia juga merupakan sahabat baik saya sejak dari zaman persekolahan lagi. Perkahwinan abang dan kakak saya sudah masuk tahun ke 3. Tapi sedikit ujian dariNya, kakak saya baru sahaja disahkan + pregnant. Kami sekeluarga semuanya sangat gembira apabila mendapat berita ini...MyEm0.ComMoga Allah permudahkan segala urusan mereka dan lindungi mereka dengan kasih sayangNYA...

Ok...selain itu...saya juga ade sesuatu yang nak dikongsikan...MyEm0.Combenda kecil-kecilan aje...Semalam saya baru sahaja mendapat satu bungkusan yang saya beli secara online...ini gambarnya...


4 pasang mittens and booties yang sangat comel...wah saya sangat suka lah...Yang warna coklat itu sangat comel... kepada kawan-kawan yang berminat boleh membuat tempahan di http://sweetcraftstore.blogspot.com . terdapat banyak pilihan yang sangat menarik hati disini... (p/s: huda, akak tolong promote nih... :))

Mmm...persiapan saya untuk menunggu kelahiran sekecil2 ini, alhamdulillah almost 80% siap..checklist pun banyak sudah ditanda..Sekarang emak tengah berusaha menyiapkan sarung tilam dan bantal untuk anak-anak anak bongsunya ini..Barut sudah siap semuanya...Terima kasih yang tidak terhingga atas kasih sayang emak ini...MyEm0.Com

Emak yang tengah asyik menjahit...

Cuma persiapan ibu dia yang takde lagi..hehehe..tunggu hujung bulan ini...InsyaAllah...Keadaan anak-anak, alhamdulillah...sihat dan aktif...terutama bila ibu dia sibuk di dalam kelas...mereka pun turut serta beraktiviti sesama merekaMyEm0.Com

ok..sehingga di sini sahaja...saya ingin pulang awal hari ini sebab petang ni, kami ingin bawa mak berjalan-jalan...Percutian singkat yang diharapkan menggembirakan....TQ to en Suami for this short and nice vacation...

1 comments on "Berita yang menggembirakan..."

Syuhada Kamal on January 15, 2010 at 10:48 PM said...

salam dibah,
cutenya booties tu..hope sume ok yer..take care...:)

Related Posts with Thumbnails