CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 23, 2009

........................... (-_-")

http://www.emocutez.comHanya itu yang termampu kulahirkan apabila berdiri di atas timbang pagi tadi... naik lagi 5.7 kg..padahal masa induksi kan terseksa untuk mendapatkan makanan yang enak-enak...kanapakah..??

Sebenarnya pagi tadi saya ada regular check up di klinik, next week appoiment dengan pakar...memang berdebar betoi bila nak timbang, sebab saya dapat rasakan badan saya semakin memberat. Tup-Tup 7+++ sudah..hahahahhttp://www.emocutez.comsudah melebihi berat en suami...takpelah yang penting anak-anak ini sihat...hati berkata menyedapkan hati...

Yang agak menggusarkan hati, bila misi nak cek jantung mereka...yang seorang ni dengar dengan clear..macam selalu..saya pun boleh dengar. Tapi yang seorang lagi, dengar degup jantung macam biasa...cuma bunyinya jauh..sayup-sayup je...puas juga misi nak dapatkan bunyi tu tadi...katanya...baby ni tidur agaknya...tapi dia bergerak-gerak pagi tadi...dan tengahari tadi pun ada bergerak-gerak...Cuma hati ini agak risau juga..tak sabar nak jumpa pakar next week...http://www.emocutez.com

Doakan moga saya dan anak-anak ini selamat semuanya ye...dipermudahkan semua urusan kami...saya sangat berharap, kami akan bertahan lagi 12 minggu, agar mereka betul-betul matang dan bersedia melihat dunia luar...http://www.emocutez.com

1 comment:

Opah said...

Salam Cik Dibah,
Banyakkan berdoa, solat Hajat dan bacalah Alquran setiap hari mudah-mudahan Tuhan akan permudahkan kelahiran mereka berdua. Kami semua doakan yang terbaik untuk anda.

Wednesday, December 23, 2009

........................... (-_-")

Posted by CikDibah ;P at 2:53 PM
http://www.emocutez.comHanya itu yang termampu kulahirkan apabila berdiri di atas timbang pagi tadi... naik lagi 5.7 kg..padahal masa induksi kan terseksa untuk mendapatkan makanan yang enak-enak...kanapakah..??

Sebenarnya pagi tadi saya ada regular check up di klinik, next week appoiment dengan pakar...memang berdebar betoi bila nak timbang, sebab saya dapat rasakan badan saya semakin memberat. Tup-Tup 7+++ sudah..hahahahhttp://www.emocutez.comsudah melebihi berat en suami...takpelah yang penting anak-anak ini sihat...hati berkata menyedapkan hati...

Yang agak menggusarkan hati, bila misi nak cek jantung mereka...yang seorang ni dengar dengan clear..macam selalu..saya pun boleh dengar. Tapi yang seorang lagi, dengar degup jantung macam biasa...cuma bunyinya jauh..sayup-sayup je...puas juga misi nak dapatkan bunyi tu tadi...katanya...baby ni tidur agaknya...tapi dia bergerak-gerak pagi tadi...dan tengahari tadi pun ada bergerak-gerak...Cuma hati ini agak risau juga..tak sabar nak jumpa pakar next week...http://www.emocutez.com

Doakan moga saya dan anak-anak ini selamat semuanya ye...dipermudahkan semua urusan kami...saya sangat berharap, kami akan bertahan lagi 12 minggu, agar mereka betul-betul matang dan bersedia melihat dunia luar...http://www.emocutez.com

1 comments on "........................... (-_-")"

Opah on December 27, 2009 at 11:11 AM said...

Salam Cik Dibah,
Banyakkan berdoa, solat Hajat dan bacalah Alquran setiap hari mudah-mudahan Tuhan akan permudahkan kelahiran mereka berdua. Kami semua doakan yang terbaik untuk anda.

Related Posts with Thumbnails