CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 10, 2009

Sabtu lepas, saya dijemput ke klinik temerloh untuk mencuba menggunakan mesin ultrasound 3D and 4D yang baru dibeli..(sebab anak-anak saya twin, so macam excited sikit doktor nak tengok agaknya, dan saya..lagilah excitedhttp://www.emocutez.com) Oleh kerana ibu-ibu lain tak sampai lagi, maka sayalah orang pertama yang merasmikan mesin itu...hihihi

Bila doktor start je guna, doktor pun excited sebab gambarnye sangat cantik dan clear...

"cantiknya gambar..clearnye...alahai..comelnye..."

Ish..saya pun tompang bangga http://www.emocutez.com Yang paling seronok adalah encik suami sebab dia dapat tengok dari awal dari akhir. yelah..saya terbaring, tak dapat tengok di screen (doktor sambung mesin tersebut ke screen untuk tunjuk pada doktor-doktor lain). Yang agak seronok, kali ni doktor buat detail scan.. Mula-mula lihat dulu 1st baby. Anak yg ini dikatakan 1st twin sebab kedudukan dibawah, namun anak ini kecil sedikit. Doktor kira kaki, tangan dan jari. next 2nd baby. Oleh kerana anak ini besar sedikit, dan kebetulan, menurut doktor, kemungkinan baby boy...dan kalau ada rezeki saya dan encik suami amat berharap dapat sepasang http://www.emocutez.com Cuma nak doktor kata, try recheck semula nanti...ada saya uploadkan gambar-gambar mereka..ikutkan nak upload video yang dirakam oleh encik suami...tapi tak ambil2 lagi dari HP dia..tengoklah nanti macam mana...

Ini 1st baby saya

Ini 2nd baby

mmm...gambar ni agak gelap sebenarnya..ini sahaj yang dapat saya edit untuk clearkan sedikit..kalau dilihat betul-betul, nampak tangan mereka...mmm..Doakan moga selamat semuanya ye...okes..nanti sambung lagi untuk di lain hari http://www.emocutez.com

p/s: saya ni asik scan je kan..risau jugak..tapi bila en suami tanya kawan dia (kawan dia doktor)..takde masalah..cuma effect kat mak ayah je...effect duet kena bayor scan..heheh..tapi saya scan free aje..nanti 17 scan lagi masa jumpa pakar...http://www.emocutez.com

7 comments:

Fadli cik suami said...

Kesian kat isteri caya.. dijadikan eksperiment ...tapi dalam masa yang sama dia sangat bertuah kerana menjadi orang pertama menggunakan mesin tuh sbb mesin tuh adalah yang pertama seumpanyanya di negeri Pahang..

sbnarnya mesin nih hanya digunakan di hospital2 pakar sahaja sbb harganya tersangatlah mahal.

MrsPelangi ;P said...

cik suami: hihihihihihihi

Jue Hussin said...

hummmm....

(o_0) said...

moga slmt semua nya .. amin~!!

MOHD ARIF BIN ABDULLAH said...

Temerloh klinik mana bole scan baby 4d

MOHD ARIF BIN ABDULLAH said...

Bg nama klinik yag ada scan 4d di temerloh

MOHD ARIF BIN ABDULLAH said...

Temerloh klinik mana bole scan baby 4d

Tuesday, November 10, 2009

Posted by CikDibah ;P at 12:48 PM
Sabtu lepas, saya dijemput ke klinik temerloh untuk mencuba menggunakan mesin ultrasound 3D and 4D yang baru dibeli..(sebab anak-anak saya twin, so macam excited sikit doktor nak tengok agaknya, dan saya..lagilah excitedhttp://www.emocutez.com) Oleh kerana ibu-ibu lain tak sampai lagi, maka sayalah orang pertama yang merasmikan mesin itu...hihihi

Bila doktor start je guna, doktor pun excited sebab gambarnye sangat cantik dan clear...

"cantiknya gambar..clearnye...alahai..comelnye..."

Ish..saya pun tompang bangga http://www.emocutez.com Yang paling seronok adalah encik suami sebab dia dapat tengok dari awal dari akhir. yelah..saya terbaring, tak dapat tengok di screen (doktor sambung mesin tersebut ke screen untuk tunjuk pada doktor-doktor lain). Yang agak seronok, kali ni doktor buat detail scan.. Mula-mula lihat dulu 1st baby. Anak yg ini dikatakan 1st twin sebab kedudukan dibawah, namun anak ini kecil sedikit. Doktor kira kaki, tangan dan jari. next 2nd baby. Oleh kerana anak ini besar sedikit, dan kebetulan, menurut doktor, kemungkinan baby boy...dan kalau ada rezeki saya dan encik suami amat berharap dapat sepasang http://www.emocutez.com Cuma nak doktor kata, try recheck semula nanti...ada saya uploadkan gambar-gambar mereka..ikutkan nak upload video yang dirakam oleh encik suami...tapi tak ambil2 lagi dari HP dia..tengoklah nanti macam mana...

Ini 1st baby saya

Ini 2nd baby

mmm...gambar ni agak gelap sebenarnya..ini sahaj yang dapat saya edit untuk clearkan sedikit..kalau dilihat betul-betul, nampak tangan mereka...mmm..Doakan moga selamat semuanya ye...okes..nanti sambung lagi untuk di lain hari http://www.emocutez.com

p/s: saya ni asik scan je kan..risau jugak..tapi bila en suami tanya kawan dia (kawan dia doktor)..takde masalah..cuma effect kat mak ayah je...effect duet kena bayor scan..heheh..tapi saya scan free aje..nanti 17 scan lagi masa jumpa pakar...http://www.emocutez.com

7 comments on " "

Fadli cik suami said...

Kesian kat isteri caya.. dijadikan eksperiment ...tapi dalam masa yang sama dia sangat bertuah kerana menjadi orang pertama menggunakan mesin tuh sbb mesin tuh adalah yang pertama seumpanyanya di negeri Pahang..

sbnarnya mesin nih hanya digunakan di hospital2 pakar sahaja sbb harganya tersangatlah mahal.

MrsPelangi ;P on November 13, 2009 at 11:40 AM said...

cik suami: hihihihihihihi

Jue Hussin on November 18, 2009 at 11:31 PM said...

hummmm....

(o_0) on December 2, 2009 at 9:28 AM said...

moga slmt semua nya .. amin~!!

MOHD ARIF BIN ABDULLAH on February 20, 2013 at 10:37 PM said...

Temerloh klinik mana bole scan baby 4d

MOHD ARIF BIN ABDULLAH on February 20, 2013 at 10:39 PM said...

Bg nama klinik yag ada scan 4d di temerloh

MOHD ARIF BIN ABDULLAH on February 20, 2013 at 10:39 PM said...

Temerloh klinik mana bole scan baby 4d

Related Posts with Thumbnails