CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 10, 2009

~Mak..Saya Sayang MAK...~


SELAMAT HARI IBU

Last Friday, saya dan mak pergi Temerloh in order to buy stuff for my BIG DAY...so..dikesempatan tu..bawak mak makan kat pizza hut sambil cakap kat mak..
"mak, ni kire kite celebrate Hari ibu in advance mak ye..."
Dibah sangat suka tengok mak makan hari tu..mak makan sampai katenye...
"Mak takleh nak bengkok badan..sebab kenyang sangat..."
Dibah rasa sangat bahagia..dah lama tak spend masa dengan mak macam ni..dulu2 mana2 pegi semua dengan mak..sekarang ni..dah semakin sibuk...dah semakin bertambah komitmen..apatah lagi lepas nih... (-_-")

Apepun..i really hope that...saya boleh membahagiakan mak...

L.O.V.E.Y.O.U.M.A.K



3 comments:

Jue Hussin said...

Hadoiiii laaa,,, tam sms je ke mak, De & kak Ngah. Tam tak call pun. Huhuhu... bila perasaan berbaur2 + kepala seman samun berpikir... Huhuhu... hohoho... hehehe.... hahaha... :P

ummuizz said...

Waahhh terharunye entry ni..teringat kat my mum and MIL...
oo ye..
thanks kad putih plain yg cantik telah selamat diterima.. Thanks so much :)

Cikgu Jiss said...

love u too mak huhu

Sunday, May 10, 2009

~Mak..Saya Sayang MAK...~

Posted by CikDibah ;P at 4:57 PM

SELAMAT HARI IBU

Last Friday, saya dan mak pergi Temerloh in order to buy stuff for my BIG DAY...so..dikesempatan tu..bawak mak makan kat pizza hut sambil cakap kat mak..
"mak, ni kire kite celebrate Hari ibu in advance mak ye..."
Dibah sangat suka tengok mak makan hari tu..mak makan sampai katenye...
"Mak takleh nak bengkok badan..sebab kenyang sangat..."
Dibah rasa sangat bahagia..dah lama tak spend masa dengan mak macam ni..dulu2 mana2 pegi semua dengan mak..sekarang ni..dah semakin sibuk...dah semakin bertambah komitmen..apatah lagi lepas nih... (-_-")

Apepun..i really hope that...saya boleh membahagiakan mak...

L.O.V.E.Y.O.U.M.A.K



3 comments on "~Mak..Saya Sayang MAK...~"

Jue Hussin on May 14, 2009 at 9:36 PM said...

Hadoiiii laaa,,, tam sms je ke mak, De & kak Ngah. Tam tak call pun. Huhuhu... bila perasaan berbaur2 + kepala seman samun berpikir... Huhuhu... hohoho... hehehe.... hahaha... :P

ummuizz on May 15, 2009 at 4:31 PM said...

Waahhh terharunye entry ni..teringat kat my mum and MIL...
oo ye..
thanks kad putih plain yg cantik telah selamat diterima.. Thanks so much :)

Cikgu Jiss on June 8, 2009 at 12:32 AM said...

love u too mak huhu

Related Posts with Thumbnails