CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 15, 2009

MacaM Tak Pecaya ^___^


Finally...this week barulah sempat menghatar @ mengepos invitation kad... baru je siap dan sampai di tangan last week....
Dibah sangat suka kad ini..sebab ia seperti yang dibah mahukan..just a plain white colour...


Masa dok belek kad denagn emak saya...Emak saya berkata dengan nada yang agak syahdu...

"Bila tengok kad ni..baru terasa awak dah nak kawen..."

Sebenarnya, masa dok belek kad tu..saya pun terasa macam tu..haih..Even I cant describe my feeling at this time..sume - sume pun ade....Just hope that everything will be ok and fine..Dan adibah tidak stress2 ^___^

2 comments:

naza nur saad said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa..
cedey...

"baru terase kak dib nak kawen...??"

tidak lagi...
saya tidak terasa lagi
mungkin kalau saya ada masa akad nikah nanti..

saya join nangeh..
masa tu mungkin saya rasa kak dib da nak kawen...

uwaaaaaaaaaaaa

hang_lipur said...

dah besooo anak mak ek??!!! ;-)

Friday, May 15, 2009

MacaM Tak Pecaya ^___^

Posted by CikDibah ;P at 8:48 AM

Finally...this week barulah sempat menghatar @ mengepos invitation kad... baru je siap dan sampai di tangan last week....
Dibah sangat suka kad ini..sebab ia seperti yang dibah mahukan..just a plain white colour...


Masa dok belek kad denagn emak saya...Emak saya berkata dengan nada yang agak syahdu...

"Bila tengok kad ni..baru terasa awak dah nak kawen..."

Sebenarnya, masa dok belek kad tu..saya pun terasa macam tu..haih..Even I cant describe my feeling at this time..sume - sume pun ade....Just hope that everything will be ok and fine..Dan adibah tidak stress2 ^___^

2 comments on "MacaM Tak Pecaya ^___^"

naza nur saad on May 17, 2009 at 9:07 AM said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaa..
cedey...

"baru terase kak dib nak kawen...??"

tidak lagi...
saya tidak terasa lagi
mungkin kalau saya ada masa akad nikah nanti..

saya join nangeh..
masa tu mungkin saya rasa kak dib da nak kawen...

uwaaaaaaaaaaaa

hang_lipur on May 20, 2009 at 5:38 PM said...

dah besooo anak mak ek??!!! ;-)

Related Posts with Thumbnails