CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 06, 2009

Hati tersenTuh

Tadi saya buka blog my 'dear pakanjang'...dan baca post tajuk..pesan ayah...
sungguh ia amat menyentuh hatiku..terutama hati seorang anak ini..betapa dia rindukan anaknya...juga ade gambar arwah abah..sungguh ia membuatkan saya rindu pulak pada arwah abah...Yang mampu saya hadiahkan adalah segala amalan di sini...

Petang ni pulak..dapat email dari atam (kakak yg stay di KL) dgn tajuk : ceklist kawen.
sungguh membuatkan hati lagi tersentuh...reminder + ceklist what am i suppose to do before my big day..sebab perkara yg kecik2 nilah kadang kite terabaikan...thanx for that tam...

Teringat pulak masa balik kg last week..tiba2 abg kama (suami kakde-kakak yg stay di Dungun) panggil dan memberi sedikit nasihat + ingatan sebagai seorang abang...sebab before this i may not seeing him until my big day finish...Hati lagi tersentuh..(maha hebat nih) sebab dia sendiri menitiskan air mata..sungguh...saya sgt tersentuh...sebab abg kama memang terkenal dengan seorang yg 'straight+garang'..ditakuti ramai...kakde pun cakap " De pun pelik..dengan adik2 dia sendiri pun dia tak macam ni..."..mungkin sebab saya ni membesar depan mata dia..dari kecik yg taktau pape sampailah saya dah besar panjang camni..(dah nak kawen..huhu)

Sesungguhnya...sometime i feel that i'm not ready for this..hahahaha..ingat ini jodoh yg diberikan oleh ALlah..i'll appreciate it and make this the best thing i ever had...

mak+abah+ngah+kngah+de+abgkama+tam+cikmat+ateh+yanee+ my dear MrPelangi = saya sayang kamu sume....

p/s: dibah agak jiwang + emosi sikit...sowi for that..

1 comment:

devourmentofsouls said...

oh.. tersentuhnya hati..
huhu.. dah besor budok diboh ni...
hehe

Monday, April 06, 2009

Hati tersenTuh

Posted by CikDibah ;P at 4:25 PM
Tadi saya buka blog my 'dear pakanjang'...dan baca post tajuk..pesan ayah...
sungguh ia amat menyentuh hatiku..terutama hati seorang anak ini..betapa dia rindukan anaknya...juga ade gambar arwah abah..sungguh ia membuatkan saya rindu pulak pada arwah abah...Yang mampu saya hadiahkan adalah segala amalan di sini...

Petang ni pulak..dapat email dari atam (kakak yg stay di KL) dgn tajuk : ceklist kawen.
sungguh membuatkan hati lagi tersentuh...reminder + ceklist what am i suppose to do before my big day..sebab perkara yg kecik2 nilah kadang kite terabaikan...thanx for that tam...

Teringat pulak masa balik kg last week..tiba2 abg kama (suami kakde-kakak yg stay di Dungun) panggil dan memberi sedikit nasihat + ingatan sebagai seorang abang...sebab before this i may not seeing him until my big day finish...Hati lagi tersentuh..(maha hebat nih) sebab dia sendiri menitiskan air mata..sungguh...saya sgt tersentuh...sebab abg kama memang terkenal dengan seorang yg 'straight+garang'..ditakuti ramai...kakde pun cakap " De pun pelik..dengan adik2 dia sendiri pun dia tak macam ni..."..mungkin sebab saya ni membesar depan mata dia..dari kecik yg taktau pape sampailah saya dah besar panjang camni..(dah nak kawen..huhu)

Sesungguhnya...sometime i feel that i'm not ready for this..hahahaha..ingat ini jodoh yg diberikan oleh ALlah..i'll appreciate it and make this the best thing i ever had...

mak+abah+ngah+kngah+de+abgkama+tam+cikmat+ateh+yanee+ my dear MrPelangi = saya sayang kamu sume....

p/s: dibah agak jiwang + emosi sikit...sowi for that..

1 comments on "Hati tersenTuh"

devourmentofsouls on April 17, 2009 at 4:38 PM said...

oh.. tersentuhnya hati..
huhu.. dah besor budok diboh ni...
hehe

Related Posts with Thumbnails