CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 29, 2011

toyol...!!

Student saya bawa 'TOYOL' waktu test microeconomics tadi






KECEWA nya saya
Sakit hati pun ada
Rasa macam tak redha dengan ilmu yang diberi
Rasa macam tak berbaloi berbuih2 mengajar di kelas
Rasa macam...........dan macam2 lagi


Saya tak akan mark kertas kamu
Saya akan bagi mrkah 0 je



Walaupun saya ni baik, boleh bergura senda...
Tapi ada batasan ok...
Sila jangan cari hal dengan saya ye...
Nanti saya ada BAD PERCEPTION untuk awak semua satu kelas..


Lepas ni...

Saya tak akan inform lagi bila saya akan buat quiz, saya akan buat pop quiz
Saya akan tanda semua test dan assignment dgn straight dan tanpa perasaan lagi
Saya akan mengajar dengan serius lepas ini....


sekian...


p/s: hahaha...Pn Adibah sudah marah lorrr....

Wednesday, July 27, 2011

C.U.T.I

Salam...

Maaf sangat2 sebab semester ni saya agak sibuk. Jadi aktiviti blogging memang sangat lembab. Juga aktiviti menjahit..Huhuhu...Ditambah juga dengan ATA (Jam mengajar) yang banyak (Lega juga boleh claim extra hours tuh..hihi) dan kena outstation (attend course) banyak kali.

Oleh kerana ibu kena outstation, kenalah si kembar tinggal dengan opah, tok, mama dan cik su. Abah? kali pertama, ibu dan abah masing2 ade course yang kena attend. Kali kedua, abah jadi driver tak bertauliah kerana driver uitm takde. Nak drive sendiri ke Perlis, en. suami tak lepaskan..huhu...kali ke tiga, barulah si kembar tinggal dengan abah...

Jadi, saya cuba mendapatkan rentak dan momentum yang agak pudar itu semula...hehe..oklah..nak sambung kerja...caucincau

Friday, July 29, 2011

toyol...!!

Posted by CikDibah ;P at 10:29 PM 2 comments Links to this post
Student saya bawa 'TOYOL' waktu test microeconomics tadi






KECEWA nya saya
Sakit hati pun ada
Rasa macam tak redha dengan ilmu yang diberi
Rasa macam tak berbaloi berbuih2 mengajar di kelas
Rasa macam...........dan macam2 lagi


Saya tak akan mark kertas kamu
Saya akan bagi mrkah 0 je



Walaupun saya ni baik, boleh bergura senda...
Tapi ada batasan ok...
Sila jangan cari hal dengan saya ye...
Nanti saya ada BAD PERCEPTION untuk awak semua satu kelas..


Lepas ni...

Saya tak akan inform lagi bila saya akan buat quiz, saya akan buat pop quiz
Saya akan tanda semua test dan assignment dgn straight dan tanpa perasaan lagi
Saya akan mengajar dengan serius lepas ini....


sekian...


p/s: hahaha...Pn Adibah sudah marah lorrr....

Wednesday, July 27, 2011

C.U.T.I

Posted by CikDibah ;P at 12:11 PM 1 comments Links to this post
Salam...

Maaf sangat2 sebab semester ni saya agak sibuk. Jadi aktiviti blogging memang sangat lembab. Juga aktiviti menjahit..Huhuhu...Ditambah juga dengan ATA (Jam mengajar) yang banyak (Lega juga boleh claim extra hours tuh..hihi) dan kena outstation (attend course) banyak kali.

Oleh kerana ibu kena outstation, kenalah si kembar tinggal dengan opah, tok, mama dan cik su. Abah? kali pertama, ibu dan abah masing2 ade course yang kena attend. Kali kedua, abah jadi driver tak bertauliah kerana driver uitm takde. Nak drive sendiri ke Perlis, en. suami tak lepaskan..huhu...kali ke tiga, barulah si kembar tinggal dengan abah...

Jadi, saya cuba mendapatkan rentak dan momentum yang agak pudar itu semula...hehe..oklah..nak sambung kerja...caucincau
Related Posts with Thumbnails