CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 01, 2011

Makeover Villa Adibah

Pesanan penaja: Statement di atas sangat tak boleh tahan (hahaha...)

Mood sekarang ingin make over kediaman kami itu a.k.a Villa Adibah di bawah(nama yang diberi sendiri sengan syok sendirinya..haha)





Memandangkan raya dah hampir, maka semangat untuk memberi baju baru kepada rumah itu berkobar2..haha..Kain untuk langsir pun dah beli semalam, nak buat je lagi...design pun dah ada...Tapi kalau nak pakai baju baru, kena tukar warna kulit dulu, baru sepadan..Jadi niat nak jahit langsir tunggu dulu sehingga warna kulit rumah bertukar..hahah

Tapiiiiii...Kalau ada pagar, lagiiii cantik kannn..hehe..InsyaAllah, siap semua urusan, itu perkara pertama yang akan dibuat juga make over dapur kesayangannnnn...Rancangan saya seperti ini:

Cuma taktau sesuai ke tak TV kat ruang tamu depan tu membelakangkan tingkap..huhuh...Puas dah fikir2kan ni...Ada cadangan apa2..?

2 comments:

Sofya said...

kalau betul belakang tingakp... siang silau skit kot

IbuAmirAmirah ;P said...

a'ah..tapi mujur langsir tebal..heheh....dah makeover dahhh :))

Monday, August 01, 2011

Makeover Villa Adibah

Posted by CikDibah ;P at 2:04 PM
Pesanan penaja: Statement di atas sangat tak boleh tahan (hahaha...)

Mood sekarang ingin make over kediaman kami itu a.k.a Villa Adibah di bawah(nama yang diberi sendiri sengan syok sendirinya..haha)





Memandangkan raya dah hampir, maka semangat untuk memberi baju baru kepada rumah itu berkobar2..haha..Kain untuk langsir pun dah beli semalam, nak buat je lagi...design pun dah ada...Tapi kalau nak pakai baju baru, kena tukar warna kulit dulu, baru sepadan..Jadi niat nak jahit langsir tunggu dulu sehingga warna kulit rumah bertukar..hahah

Tapiiiiii...Kalau ada pagar, lagiiii cantik kannn..hehe..InsyaAllah, siap semua urusan, itu perkara pertama yang akan dibuat juga make over dapur kesayangannnnn...Rancangan saya seperti ini:

Cuma taktau sesuai ke tak TV kat ruang tamu depan tu membelakangkan tingkap..huhuh...Puas dah fikir2kan ni...Ada cadangan apa2..?

2 comments on "Makeover Villa Adibah"

Sofya on August 9, 2011 at 10:43 PM said...

kalau betul belakang tingakp... siang silau skit kot

IbuAmirAmirah ;P on August 10, 2011 at 2:55 PM said...

a'ah..tapi mujur langsir tebal..heheh....dah makeover dahhh :))

Related Posts with Thumbnails