CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 11, 2009

Kota keriangAn...\^^/

cikdibah: saya tak penah pegi genting. sian kan.
fadli: takpe nanti kite pegi eh..

Hasilnye..pada 2-3 Jun yg lalu..saya telah berjaya menjejakkan kaki ke Kota Keriangan ini. dan merupakan percutian pertama kami..hehe..dan menaiki skyway..huahua..rasa macam dalam cite korea..nak kete cable dengan kabus yg amat tebal.Nasib tak share kete kabel dgn org laen..huhu

Dibah yg tak penah masuk sini..huhu

yang wat agak seronok..kami dapat tiket permainan di sana for 'ALL PARK' sebagai adibah kawen..huhu..(TQ pearl - kawan kepada en. fadli) Adibah sangat suka dan berpuas hati...Sgt Tq juga pada 'belahan jiwaku' (chewah...) for this short vacation...


Kami yg sgt cute...

InsyaAllah..ujung bulan ni lagi lagi satu episod percutian kami..wawawa...
cant wait for that....\^^/

3 comments:

naza nur saad said...

eiiiiiiiiii...gamber yg berdua2an dengan encik padli tu upload lah dalam fbbbbbb!!!!!!!!!!!


suke.suke.suke!!

bAby_bEe said...

padlik pon tak pernah g genting ;))


eh best kan pegi genting ?

mo pegi sana lagi.. jum kite janji g same2 nak? 8->

Adibah Hussin said...

babybee

padli tak penah pegi..?huhu..rasa macam tiap2 bulan dia tu pegi genting..huhu..
tapi memng best gi genting..boleh je...ramai2 lagi best kan..

Thursday, June 11, 2009

Kota keriangAn...\^^/

Posted by CikDibah ;P at 10:45 AM
cikdibah: saya tak penah pegi genting. sian kan.
fadli: takpe nanti kite pegi eh..

Hasilnye..pada 2-3 Jun yg lalu..saya telah berjaya menjejakkan kaki ke Kota Keriangan ini. dan merupakan percutian pertama kami..hehe..dan menaiki skyway..huahua..rasa macam dalam cite korea..nak kete cable dengan kabus yg amat tebal.Nasib tak share kete kabel dgn org laen..huhu

Dibah yg tak penah masuk sini..huhu

yang wat agak seronok..kami dapat tiket permainan di sana for 'ALL PARK' sebagai adibah kawen..huhu..(TQ pearl - kawan kepada en. fadli) Adibah sangat suka dan berpuas hati...Sgt Tq juga pada 'belahan jiwaku' (chewah...) for this short vacation...


Kami yg sgt cute...

InsyaAllah..ujung bulan ni lagi lagi satu episod percutian kami..wawawa...
cant wait for that....\^^/

3 comments on "Kota keriangAn...\^^/"

naza nur saad on June 11, 2009 at 1:03 PM said...

eiiiiiiiiii...gamber yg berdua2an dengan encik padli tu upload lah dalam fbbbbbb!!!!!!!!!!!


suke.suke.suke!!

bAby_bEe on August 12, 2009 at 4:20 PM said...

padlik pon tak pernah g genting ;))


eh best kan pegi genting ?

mo pegi sana lagi.. jum kite janji g same2 nak? 8->

Adibah Hussin on August 13, 2009 at 9:04 AM said...

babybee

padli tak penah pegi..?huhu..rasa macam tiap2 bulan dia tu pegi genting..huhu..
tapi memng best gi genting..boleh je...ramai2 lagi best kan..

Related Posts with Thumbnails