CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 15, 2010

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri dari kami sekeluarga untuk semua...Alhamdulillah, tahun ni sambut raya di kampung saya dulu :P..Raya ketiga baru gerak ke Terengganu...Alhamdulillah juga saya berjaya siapkan baju kami anak beranah sehari sebelum raya..heheh...Inilah gambar kami di pagi raya..

Keluarga besar Hajah Hasanah

Keluarga kecil Fadli & Adibah


Ibu dan anak-anak...
Abang ensem..:D
Si mata bulat....

Buah Hati ibu dan abah


Selamat Hari Raya untuk semua..Maaf zahir batin atas segala salah dan silap...











Monday, September 06, 2010

Selamat Hari Jadi IBU

Salam....
Hari ini genap 29 tahun umur saya (tahun terakhir for 20 series..hahaha)..Namun, wajah dan jiwa tetap muda...hehe
Saya harapkan agar saya bertambah matang dalam menjalani kehidupan ini. Lebih bijak dalam mengendalikan urusan-urusan seharian dan bertambah tabah dan kuat menghadapi dugaan yang mendatang...

Ingatkan takde upacara potong keke memandangkan birthday dalam bulan posa...Rupa-rupanya ada juga :D

Ibu dan abah je memandangkan anak-anak dah tidur..hehe

Ok...Itu sahaja...Saya dah start cuti untuk persiapan raya :D...cuma baju raya tak start operasi lagi...Harap sempat siap..

Wednesday, September 15, 2010

Salam Aidilfitri

Posted by CikDibah ;P at 9:40 AM 2 comments Links to this post
Salam Aidilfitri dari kami sekeluarga untuk semua...Alhamdulillah, tahun ni sambut raya di kampung saya dulu :P..Raya ketiga baru gerak ke Terengganu...Alhamdulillah juga saya berjaya siapkan baju kami anak beranah sehari sebelum raya..heheh...Inilah gambar kami di pagi raya..

Keluarga besar Hajah Hasanah

Keluarga kecil Fadli & Adibah


Ibu dan anak-anak...
Abang ensem..:D
Si mata bulat....

Buah Hati ibu dan abah


Selamat Hari Raya untuk semua..Maaf zahir batin atas segala salah dan silap...











Monday, September 06, 2010

Selamat Hari Jadi IBU

Posted by CikDibah ;P at 5:29 AM 0 comments Links to this post
Salam....
Hari ini genap 29 tahun umur saya (tahun terakhir for 20 series..hahaha)..Namun, wajah dan jiwa tetap muda...hehe
Saya harapkan agar saya bertambah matang dalam menjalani kehidupan ini. Lebih bijak dalam mengendalikan urusan-urusan seharian dan bertambah tabah dan kuat menghadapi dugaan yang mendatang...

Ingatkan takde upacara potong keke memandangkan birthday dalam bulan posa...Rupa-rupanya ada juga :D

Ibu dan abah je memandangkan anak-anak dah tidur..hehe

Ok...Itu sahaja...Saya dah start cuti untuk persiapan raya :D...cuma baju raya tak start operasi lagi...Harap sempat siap..
Related Posts with Thumbnails