CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 27, 2011

Entry khas untuk Mardhiah

Lagu ini saya tujukan khas untuk Cik Adik MArdhiah Abdullah (Tolong abaikan sedikit lirik yang tidak menepati tema itu ye)

Hari Bersamanya by Sheila on 7

Hari telah terganti
Tak bisa ku hindari
Tibalah saat ini bertemu dengannya

Jantungku berdegup cepat
Kaki bergetar hebat
Akankah aku ulangi merusak harinya

Mohon Tuhan
Untuk kali ini saja
Beri aku kekuatan
‘tuk menatap matanya

Mohon Tuhan
Untuk kali ini saja
Lancarkanlah hariku
Hariku bersamanya
Hariku bersamanya

Kau tahu betapa aku
Lemah dihadapannya
Kau tahu berapa lama
Aku mendambakannya

Tuhan tolonglah (beri kesempatan)
Tuhan tolonglah (beri kesempatan)

Hariku bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya

Tuhan tolonglah
Hari bersamanya
Tuhan tolonglah
Hari bersamanya



Hari ni 3 Mei 2011... Bermakna lagi 11 hari lagi my BFF @ Adik kesayangan saya akan melangkah ke Alam Perkahwinan :)) Alam yang penuh kebahagian..InsyaAllah..mesti die tengah gelabah dan berdebar gile ni...Sebab tu tiap kali makan, asik tak abis je. sebab tulah akak ni takleh nak diet..asik cuit2 makanan Mar..huhu..

Oklah..nak bagi sedikit ucapan untuk die...

Mar

Akak doakan semuanya berjalan dengan lancar...
Moga ikatan hati ini kekal hingga akhir hayat...
Moga Mar juga akan menempuhi kehidupan yang penuh dengan kebahagian...
Hargai ia kerana ia adalah cinta pertama dan terakhir mu... :)

Juga pesanan untuk en Hosni,

Sila jaga adik saya baik2...
Wanita ini hatinya lembut dan halus...
Maka, perlu tangani ia selembut2nye tau... :)


Sambil Mardhiah menghitung hari untuk hari besarnya, saya juga menghitung hari...nak balik kampung..lamanya tak balik Merchang...hehe..teringat pulak bubur lambuk mek..huhu. nak kena request ni nanti...Dan...saya juga menghitung hari sebab:

1) Hantaran Mardhiah masih dalam betuk asal...hehe (bile nak start gubah nihh)
2) Baju ibu dan kakak juga masih dalam bentuk kain lagi (konon nak jahir manik bagai tuhhh)
3) Baju abah dan abang masih di kedai..(wakakak..tak beli lagi)


Hahaha..nampak macam kami lak yang beria kan..haha..ikutlah..yg pasti ibu akan make sure kami ber4 sedodndon jugak nanti..hohoho...

Okes..nanti sambung lagi....


p/s: Macam rileks sikit ni...marking dah setel tapi menunggu kawan2 abis marking paper student saya untuk di keyin dan di upload..hehe

Tuesday, April 12, 2011

Mohon pertolongan kawan-kawan :P

Salam... Currently Me and my frenz doing a research on Islamic Finance in Malaysia... So, sangat2 berharap kawan2 dapat tolong menjawab questionnaire ini...



Ur cooperation is highly appreciated... TQ :P



p/s: kalo dekat2 saya banje makan dah...hehehe..tolong ye..ye..ye...

Monday, April 11, 2011

H I B E R N A S I

Izinkan saya berhibernasi untuk seketika...
Untuk setelkan semua kerja...
Marking ( tests & assignments), prepare carry marks, evaluate presentation... And also Uni program...(--")





p/s: Sebenarnye banyak yg nak dikongsi...tapi x sempat nak mengarang...

Tuesday, April 05, 2011

Jom berkelah dengan Geng Kembar


Salam...




Hari ni hari Selasa...Rasanya tak basi lagi cerita perkelahan kami sekeluarga bersama geng2 kembar di Taman Seri Empangan PICC... Memang sangat enjoy walaupun kepenatan..hihihi



Di atas adalah gambar semua keluarga yang terlibat... Ada dalam 20++ keluarga yang terlibat...Jadi memang macam2 ragam dapat dilihat :P. Di bawah ni video tentang perkelahan kami yang sangat syok itu..boleh di download di 1tube.my






Lambat upload sebab semalam BZ dengan audit (walaupun tak terlibat secara langsung..hari ni xde kelas ptg.. :D) Ahad tu, 10.30 malam baru sampai rumah...so, Ibu terus flat bersama abang dan kakak...Sebenarnye perkelahan ni pukul 1 dah abis...tapi ambil kesempatan menziarah sahabat2 lama en suami di sini dan cuci2 mata di Alamanda...Jadi 8.++ mlm baru bertolak balik ke Temerloh ( Sian anak2 ibu kena heret sama :P)


p/s:Gambar banyak yang sempat di ambil..nanti saya upload lagi ye..hehe...nak prepare pergi pantau student praktikal di Bank Rakyat jap...hehe

Wednesday, April 27, 2011

Entry khas untuk Mardhiah

Posted by CikDibah ;P at 9:34 AM 2 comments Links to this post
Lagu ini saya tujukan khas untuk Cik Adik MArdhiah Abdullah (Tolong abaikan sedikit lirik yang tidak menepati tema itu ye)

Hari Bersamanya by Sheila on 7

Hari telah terganti
Tak bisa ku hindari
Tibalah saat ini bertemu dengannya

Jantungku berdegup cepat
Kaki bergetar hebat
Akankah aku ulangi merusak harinya

Mohon Tuhan
Untuk kali ini saja
Beri aku kekuatan
‘tuk menatap matanya

Mohon Tuhan
Untuk kali ini saja
Lancarkanlah hariku
Hariku bersamanya
Hariku bersamanya

Kau tahu betapa aku
Lemah dihadapannya
Kau tahu berapa lama
Aku mendambakannya

Tuhan tolonglah (beri kesempatan)
Tuhan tolonglah (beri kesempatan)

Hariku bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya
Hari bersamanya

Tuhan tolonglah
Hari bersamanya
Tuhan tolonglah
Hari bersamanya



Hari ni 3 Mei 2011... Bermakna lagi 11 hari lagi my BFF @ Adik kesayangan saya akan melangkah ke Alam Perkahwinan :)) Alam yang penuh kebahagian..InsyaAllah..mesti die tengah gelabah dan berdebar gile ni...Sebab tu tiap kali makan, asik tak abis je. sebab tulah akak ni takleh nak diet..asik cuit2 makanan Mar..huhu..

Oklah..nak bagi sedikit ucapan untuk die...

Mar

Akak doakan semuanya berjalan dengan lancar...
Moga ikatan hati ini kekal hingga akhir hayat...
Moga Mar juga akan menempuhi kehidupan yang penuh dengan kebahagian...
Hargai ia kerana ia adalah cinta pertama dan terakhir mu... :)

Juga pesanan untuk en Hosni,

Sila jaga adik saya baik2...
Wanita ini hatinya lembut dan halus...
Maka, perlu tangani ia selembut2nye tau... :)


Sambil Mardhiah menghitung hari untuk hari besarnya, saya juga menghitung hari...nak balik kampung..lamanya tak balik Merchang...hehe..teringat pulak bubur lambuk mek..huhu. nak kena request ni nanti...Dan...saya juga menghitung hari sebab:

1) Hantaran Mardhiah masih dalam betuk asal...hehe (bile nak start gubah nihh)
2) Baju ibu dan kakak juga masih dalam bentuk kain lagi (konon nak jahir manik bagai tuhhh)
3) Baju abah dan abang masih di kedai..(wakakak..tak beli lagi)


Hahaha..nampak macam kami lak yang beria kan..haha..ikutlah..yg pasti ibu akan make sure kami ber4 sedodndon jugak nanti..hohoho...

Okes..nanti sambung lagi....


p/s: Macam rileks sikit ni...marking dah setel tapi menunggu kawan2 abis marking paper student saya untuk di keyin dan di upload..hehe

Tuesday, April 12, 2011

Mohon pertolongan kawan-kawan :P

Posted by CikDibah ;P at 11:05 AM 8 comments Links to this post
Salam... Currently Me and my frenz doing a research on Islamic Finance in Malaysia... So, sangat2 berharap kawan2 dapat tolong menjawab questionnaire ini...



Ur cooperation is highly appreciated... TQ :P



p/s: kalo dekat2 saya banje makan dah...hehehe..tolong ye..ye..ye...

Monday, April 11, 2011

H I B E R N A S I

Posted by CikDibah ;P at 4:57 PM 1 comments Links to this post
Izinkan saya berhibernasi untuk seketika...
Untuk setelkan semua kerja...
Marking ( tests & assignments), prepare carry marks, evaluate presentation... And also Uni program...(--")





p/s: Sebenarnye banyak yg nak dikongsi...tapi x sempat nak mengarang...

Tuesday, April 05, 2011

Jom berkelah dengan Geng Kembar

Posted by CikDibah ;P at 1:33 PM 4 comments Links to this post

Salam...




Hari ni hari Selasa...Rasanya tak basi lagi cerita perkelahan kami sekeluarga bersama geng2 kembar di Taman Seri Empangan PICC... Memang sangat enjoy walaupun kepenatan..hihihi



Di atas adalah gambar semua keluarga yang terlibat... Ada dalam 20++ keluarga yang terlibat...Jadi memang macam2 ragam dapat dilihat :P. Di bawah ni video tentang perkelahan kami yang sangat syok itu..boleh di download di 1tube.my






Lambat upload sebab semalam BZ dengan audit (walaupun tak terlibat secara langsung..hari ni xde kelas ptg.. :D) Ahad tu, 10.30 malam baru sampai rumah...so, Ibu terus flat bersama abang dan kakak...Sebenarnye perkelahan ni pukul 1 dah abis...tapi ambil kesempatan menziarah sahabat2 lama en suami di sini dan cuci2 mata di Alamanda...Jadi 8.++ mlm baru bertolak balik ke Temerloh ( Sian anak2 ibu kena heret sama :P)


p/s:Gambar banyak yang sempat di ambil..nanti saya upload lagi ye..hehe...nak prepare pergi pantau student praktikal di Bank Rakyat jap...hehe

Related Posts with Thumbnails