CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 04, 2011

Sling bag and wallet ready stock for sale....cepatlah cepat.....

Salam...

lama tak update tentang my special interest nih..Bukan apa, the new brand machine tu agak lama ditinggalkan sepi gara-gara tuannye yang sibuk buat preparation tok sem baru nih..Juga ditambah dengan perisa M yang sedap tu..hihi...

Ok..Berikut adalah Wallet dan Sling bag yang sempat dijahit dan sedia untuk dijual...Andai ada yang berkenan dihati, bolehlah tinggalkan mesej kepada saya ye...

Floral Long wallet
Saiz bukaan: 8' x 7.5'
Price : RM35

Stripes Long Wallet
Saiz bukaan : 8' x 7.5'
Price : RM35

Red cherry short wallet
Saiz bukaan : 7' x 7.5'
(Juga ada dalam saiz panjang)
Price : RM32 (s) RM35(L)

Sweet pink short wallet
Saiz bukaan : 7' x 7.5'
Price : RM32


Red Sling Bag
Saiz: tak ingat, tapi besar jugaklah
Price : RM35



Brown Bublle sling bag
Saiz: x ingat jugak, kecik sikit dari yang atas
Price : RM35


Ok..itu sahaja..semua adalah ready stock..dan harga TIDAK TERMASUK SHIPPING...
Terima kasih..


Si kembar ibu dah besar...


Sekejap je rasanya masa berlalu...Rasanya baru je saya terhegeh membawa diri ke kelas..berulang alik sejauh 80km setiap hari...berulang alik ke klinik dan hospital gara-gara bacaan gula yang sangat tidak cantik...berulang alik ke hospital kerana doktor risau pembesaran anak-anak yang tidak sama....dan baru je rasanya check in di hospital..berdebar menunggu giliran masuk operation theatre...dan baru je rasanya menahan kantuk menjaga si kembar di hospital...hehehhe (panjangnye intro.......)

Hari ni, dah pandai memanjat...pantang ade peluang je..semua nak panjat..semua nak kutip..nak tido pun susah...Tapi saya sangat seronok dan teruja...hehe..tak sabar nak tunggu si kembar berjalan...tak sabar nak ikat 'pokok kelapa' rambut kakak...abang pakai topi...berlari2 kejar ibu...heheheh....

Berebut-rebut nak memanjat TV

Masa mula2 diorang boleh berdiri sendiri..saya yang excited bercerita...hehehe..biasalah, ibu yang lebih kan....Jadi sekarang, takleh lah letak barang merata2..lantai kena sapu selalu..kalau tak, adelah part time cleaner yang mop lantai...



Kaki tak kuat lagi, sibuk nak lepas tangan

Tapi merekalah permata hati ibu...ops..tidak lupa juga, buah hati ibu, abah... ^_____^

Tuesday, January 04, 2011

Sling bag and wallet ready stock for sale....cepatlah cepat.....

Posted by CikDibah ;P at 3:08 PM 2 comments Links to this post
Salam...

lama tak update tentang my special interest nih..Bukan apa, the new brand machine tu agak lama ditinggalkan sepi gara-gara tuannye yang sibuk buat preparation tok sem baru nih..Juga ditambah dengan perisa M yang sedap tu..hihi...

Ok..Berikut adalah Wallet dan Sling bag yang sempat dijahit dan sedia untuk dijual...Andai ada yang berkenan dihati, bolehlah tinggalkan mesej kepada saya ye...

Floral Long wallet
Saiz bukaan: 8' x 7.5'
Price : RM35

Stripes Long Wallet
Saiz bukaan : 8' x 7.5'
Price : RM35

Red cherry short wallet
Saiz bukaan : 7' x 7.5'
(Juga ada dalam saiz panjang)
Price : RM32 (s) RM35(L)

Sweet pink short wallet
Saiz bukaan : 7' x 7.5'
Price : RM32


Red Sling Bag
Saiz: tak ingat, tapi besar jugaklah
Price : RM35



Brown Bublle sling bag
Saiz: x ingat jugak, kecik sikit dari yang atas
Price : RM35


Ok..itu sahaja..semua adalah ready stock..dan harga TIDAK TERMASUK SHIPPING...
Terima kasih..


Si kembar ibu dah besar...

Posted by CikDibah ;P at 2:49 PM 2 comments Links to this post

Sekejap je rasanya masa berlalu...Rasanya baru je saya terhegeh membawa diri ke kelas..berulang alik sejauh 80km setiap hari...berulang alik ke klinik dan hospital gara-gara bacaan gula yang sangat tidak cantik...berulang alik ke hospital kerana doktor risau pembesaran anak-anak yang tidak sama....dan baru je rasanya check in di hospital..berdebar menunggu giliran masuk operation theatre...dan baru je rasanya menahan kantuk menjaga si kembar di hospital...hehehhe (panjangnye intro.......)

Hari ni, dah pandai memanjat...pantang ade peluang je..semua nak panjat..semua nak kutip..nak tido pun susah...Tapi saya sangat seronok dan teruja...hehe..tak sabar nak tunggu si kembar berjalan...tak sabar nak ikat 'pokok kelapa' rambut kakak...abang pakai topi...berlari2 kejar ibu...heheheh....

Berebut-rebut nak memanjat TV

Masa mula2 diorang boleh berdiri sendiri..saya yang excited bercerita...hehehe..biasalah, ibu yang lebih kan....Jadi sekarang, takleh lah letak barang merata2..lantai kena sapu selalu..kalau tak, adelah part time cleaner yang mop lantai...



Kaki tak kuat lagi, sibuk nak lepas tangan

Tapi merekalah permata hati ibu...ops..tidak lupa juga, buah hati ibu, abah... ^_____^

Related Posts with Thumbnails