CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 21, 2010

Si kembar Ibu


Saya hanya nak share gambar-gambar terbaru si kembar..Lama rasa tak update tentang diorang..hehe...Layannnnnn...

Ini Amirah Husna, Kakak Ibu..Kate orang kakak sebijik macam ibu...mmmm...mungkin jugak..yang pasti, memang kecoh macam ibu..heeee


Ini pulak Amir Hakim, Abang ibu...Sangat adorable bila tersenyum,,,Tak tahulah..Mungkin abang betul-betul combination ibu dan abah..Dulu susut sikit badan sebab kerap demam, sekarang sudah membina semula badan..heeee


Alaaaaa.....si manja ibu

Amboi...ensemnye abang...heee...puji anak sendiri..ini ikut mummyteh gi jalan2 nih...Itu sahaja update untuk kali ini...heee....sekian...

Monday, December 20, 2010

New 'TOY' in the house...

Alhamdulillah...Akhirnya dapat juga saya mesin jahit baru idaman hati. JANOME HARMOHY 2049, "All in one" .. :D Bolehlah sambung semula urusan menjahit yg tertangguh seminggu gara-gara 'SINGER" kesayangan meragam (Agaknya die tahu, tuan die ada intention nak cari yang baru...)

Menjahit pun rasa macam besttttt je... (haha..syok sendiri) lancar je...senyap je...pendek kata..memang mendamaikanlahhh...

oklah..nanti saya upload projek2 terbaru...

Tuesday, December 21, 2010

Si kembar Ibu

Posted by CikDibah ;P at 11:15 PM 7 comments Links to this post

Saya hanya nak share gambar-gambar terbaru si kembar..Lama rasa tak update tentang diorang..hehe...Layannnnnn...

Ini Amirah Husna, Kakak Ibu..Kate orang kakak sebijik macam ibu...mmmm...mungkin jugak..yang pasti, memang kecoh macam ibu..heeee


Ini pulak Amir Hakim, Abang ibu...Sangat adorable bila tersenyum,,,Tak tahulah..Mungkin abang betul-betul combination ibu dan abah..Dulu susut sikit badan sebab kerap demam, sekarang sudah membina semula badan..heeee


Alaaaaa.....si manja ibu

Amboi...ensemnye abang...heee...puji anak sendiri..ini ikut mummyteh gi jalan2 nih...Itu sahaja update untuk kali ini...heee....sekian...

Monday, December 20, 2010

New 'TOY' in the house...

Posted by CikDibah ;P at 11:23 AM 3 comments Links to this post
Alhamdulillah...Akhirnya dapat juga saya mesin jahit baru idaman hati. JANOME HARMOHY 2049, "All in one" .. :D Bolehlah sambung semula urusan menjahit yg tertangguh seminggu gara-gara 'SINGER" kesayangan meragam (Agaknya die tahu, tuan die ada intention nak cari yang baru...)

Menjahit pun rasa macam besttttt je... (haha..syok sendiri) lancar je...senyap je...pendek kata..memang mendamaikanlahhh...

oklah..nanti saya upload projek2 terbaru...

Related Posts with Thumbnails