CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 15, 2009

~alL aBout My WedDing~

Salam....
(entry yg agak 'my attitude')

Almost 2 weeks my BIG DAY berlalu..Alhamdulillah..ia berjalan dgn lancar..and I really enjoy it..same goes wif resepsi in Terengganu...sangat berpuas hati...

Banyak gambar..tapi masih tak sempat nak update..since..MASA terlalu mencemburui adibah..(p/s: assignment banyak nak wat...huhu..nak jalan2 lagi...camne nih...)

Ini serba sedikit dari gift yd ade dalam goodies bag saya yang tak seberapa....masih ade lagi barang2 lain yang ditaja oleh sedara mara... masih tak sempat nak amik gamba... ^^~

Merupakan coklat buatan kakak saya ~tam Rasanya beliau sedia menerima tempahan...


Labu sayung yg ditempah khas di perak ~melalui sepupu saya. Gift in merupakan hajat bonda terchenta.Manakala TQ card tersebut..hasil kreativiti sahabat pakwe saye..juga di sponsor olehnye...TQ sgt2...


Kotak ini merupakan impian saye sejak kecik2...dibeli khas di air hita~ atas hasil usaha sahabat saya...dapatlah RM0.50 sebijik- Tq Yan..susah payah tolong beli dan kpd TOMOk..tolong bawak ke Jengka...
Hiasan di kotak ini..saya yg reka(kunon2) tapi sahabat@ sedara rapat yg tolong wat kat sume kotak..huhu ~ sgt2 TQ acu ana for that...

begitu juga kisahnye dgn kotak ini..cuma yg ini agak mahal sedikit..decoration..juga oleh acu ana...

Itu sahaja untuk setakat ini..gambar barang hantaran..saya update later ye..huhu..tak transfer lagi dari laptop sebenranye...

Thursday, June 11, 2009

Kota keriangAn...\^^/

cikdibah: saya tak penah pegi genting. sian kan.
fadli: takpe nanti kite pegi eh..

Hasilnye..pada 2-3 Jun yg lalu..saya telah berjaya menjejakkan kaki ke Kota Keriangan ini. dan merupakan percutian pertama kami..hehe..dan menaiki skyway..huahua..rasa macam dalam cite korea..nak kete cable dengan kabus yg amat tebal.Nasib tak share kete kabel dgn org laen..huhu

Dibah yg tak penah masuk sini..huhu

yang wat agak seronok..kami dapat tiket permainan di sana for 'ALL PARK' sebagai adibah kawen..huhu..(TQ pearl - kawan kepada en. fadli) Adibah sangat suka dan berpuas hati...Sgt Tq juga pada 'belahan jiwaku' (chewah...) for this short vacation...


Kami yg sgt cute...

InsyaAllah..ujung bulan ni lagi lagi satu episod percutian kami..wawawa...
cant wait for that....\^^/

Friday, June 05, 2009

me+him ^___^



Alhamdulillah..akhirnya selesai sudah my BIG DAY...sangat letih..hahah..letih bergambo dan tersengih..senyuman end up jadi sengihan ^___^

Anyway, to all my frenz..yg dtg dari jauh dan dekat..saya + him sangat berTERIMA KASIH atas kesudian kalian untuk hadir ke majlis kami...maaf tidak dapat bersembang + layan sepenuhnya...

May we hav NEVER ENDING LUV STORY..insyaALlah

Monday, June 15, 2009

~alL aBout My WedDing~

Posted by CikDibah ;P at 9:06 AM 3 comments Links to this post
Salam....
(entry yg agak 'my attitude')

Almost 2 weeks my BIG DAY berlalu..Alhamdulillah..ia berjalan dgn lancar..and I really enjoy it..same goes wif resepsi in Terengganu...sangat berpuas hati...

Banyak gambar..tapi masih tak sempat nak update..since..MASA terlalu mencemburui adibah..(p/s: assignment banyak nak wat...huhu..nak jalan2 lagi...camne nih...)

Ini serba sedikit dari gift yd ade dalam goodies bag saya yang tak seberapa....masih ade lagi barang2 lain yang ditaja oleh sedara mara... masih tak sempat nak amik gamba... ^^~

Merupakan coklat buatan kakak saya ~tam Rasanya beliau sedia menerima tempahan...


Labu sayung yg ditempah khas di perak ~melalui sepupu saya. Gift in merupakan hajat bonda terchenta.Manakala TQ card tersebut..hasil kreativiti sahabat pakwe saye..juga di sponsor olehnye...TQ sgt2...


Kotak ini merupakan impian saye sejak kecik2...dibeli khas di air hita~ atas hasil usaha sahabat saya...dapatlah RM0.50 sebijik- Tq Yan..susah payah tolong beli dan kpd TOMOk..tolong bawak ke Jengka...
Hiasan di kotak ini..saya yg reka(kunon2) tapi sahabat@ sedara rapat yg tolong wat kat sume kotak..huhu ~ sgt2 TQ acu ana for that...

begitu juga kisahnye dgn kotak ini..cuma yg ini agak mahal sedikit..decoration..juga oleh acu ana...

Itu sahaja untuk setakat ini..gambar barang hantaran..saya update later ye..huhu..tak transfer lagi dari laptop sebenranye...

Thursday, June 11, 2009

Kota keriangAn...\^^/

Posted by CikDibah ;P at 10:45 AM 3 comments Links to this post
cikdibah: saya tak penah pegi genting. sian kan.
fadli: takpe nanti kite pegi eh..

Hasilnye..pada 2-3 Jun yg lalu..saya telah berjaya menjejakkan kaki ke Kota Keriangan ini. dan merupakan percutian pertama kami..hehe..dan menaiki skyway..huahua..rasa macam dalam cite korea..nak kete cable dengan kabus yg amat tebal.Nasib tak share kete kabel dgn org laen..huhu

Dibah yg tak penah masuk sini..huhu

yang wat agak seronok..kami dapat tiket permainan di sana for 'ALL PARK' sebagai adibah kawen..huhu..(TQ pearl - kawan kepada en. fadli) Adibah sangat suka dan berpuas hati...Sgt Tq juga pada 'belahan jiwaku' (chewah...) for this short vacation...


Kami yg sgt cute...

InsyaAllah..ujung bulan ni lagi lagi satu episod percutian kami..wawawa...
cant wait for that....\^^/

Friday, June 05, 2009

me+him ^___^

Posted by CikDibah ;P at 10:16 AM 3 comments Links to this post


Alhamdulillah..akhirnya selesai sudah my BIG DAY...sangat letih..hahah..letih bergambo dan tersengih..senyuman end up jadi sengihan ^___^

Anyway, to all my frenz..yg dtg dari jauh dan dekat..saya + him sangat berTERIMA KASIH atas kesudian kalian untuk hadir ke majlis kami...maaf tidak dapat bersembang + layan sepenuhnya...

May we hav NEVER ENDING LUV STORY..insyaALlah
Related Posts with Thumbnails