CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 20, 2009

Selamat ulang tahun...~

Hari ni bedday fadli..huhu. Hasrat d hati nak jadi 1st person wish,tp adibah sudah tetido. Mungkn telalu letih bekusus..
oleh itu,hanya dpt wish pukul 8.10 = org ke7
Xbesnye..xpelah.malam ini dia dtg shah alam..kek suda tempah lor...


p/s: inilah kek yg di request dari tam..hehehe

Friday, May 15, 2009

MacaM Tak Pecaya ^___^


Finally...this week barulah sempat menghatar @ mengepos invitation kad... baru je siap dan sampai di tangan last week....
Dibah sangat suka kad ini..sebab ia seperti yang dibah mahukan..just a plain white colour...


Masa dok belek kad denagn emak saya...Emak saya berkata dengan nada yang agak syahdu...

"Bila tengok kad ni..baru terasa awak dah nak kawen..."

Sebenarnya, masa dok belek kad tu..saya pun terasa macam tu..haih..Even I cant describe my feeling at this time..sume - sume pun ade....Just hope that everything will be ok and fine..Dan adibah tidak stress2 ^___^

Sunday, May 10, 2009

~Mak..Saya Sayang MAK...~


SELAMAT HARI IBU

Last Friday, saya dan mak pergi Temerloh in order to buy stuff for my BIG DAY...so..dikesempatan tu..bawak mak makan kat pizza hut sambil cakap kat mak..
"mak, ni kire kite celebrate Hari ibu in advance mak ye..."
Dibah sangat suka tengok mak makan hari tu..mak makan sampai katenye...
"Mak takleh nak bengkok badan..sebab kenyang sangat..."
Dibah rasa sangat bahagia..dah lama tak spend masa dengan mak macam ni..dulu2 mana2 pegi semua dengan mak..sekarang ni..dah semakin sibuk...dah semakin bertambah komitmen..apatah lagi lepas nih... (-_-")

Apepun..i really hope that...saya boleh membahagiakan mak...

L.O.V.E.Y.O.U.M.A.K



Saturday, May 09, 2009

Cuti 4 hari...

Salam
Finally,all the exam papers dah siap marking.jd,dibah blh sambung preparation for the 'big day'. Tahap kestressan pun dah turun..
List kat checklist pun bnyk dah tick ^_^.
sangat lega~

Friday, May 01, 2009

AdiBaH SaNGaT SebOk~

(-_-")....saya agak stress minggu ni...

Sangat banyak keje..
Sangat banyak pekara nak kena setel...
Sangat banyak pekara nak kena pk..
Sangat banyak paper nak kene marking...
Sangat banyak...Sangat banyak...Sangat banyak...


akhirnya...setelkan aje ape yg mampu dengan sepenuh ati....

Wednesday, May 20, 2009

Selamat ulang tahun...~

Posted by CikDibah ;P at 11:54 PM 2 comments Links to this post
Hari ni bedday fadli..huhu. Hasrat d hati nak jadi 1st person wish,tp adibah sudah tetido. Mungkn telalu letih bekusus..
oleh itu,hanya dpt wish pukul 8.10 = org ke7
Xbesnye..xpelah.malam ini dia dtg shah alam..kek suda tempah lor...


p/s: inilah kek yg di request dari tam..hehehe

Friday, May 15, 2009

MacaM Tak Pecaya ^___^

Posted by CikDibah ;P at 8:48 AM 2 comments Links to this post

Finally...this week barulah sempat menghatar @ mengepos invitation kad... baru je siap dan sampai di tangan last week....
Dibah sangat suka kad ini..sebab ia seperti yang dibah mahukan..just a plain white colour...


Masa dok belek kad denagn emak saya...Emak saya berkata dengan nada yang agak syahdu...

"Bila tengok kad ni..baru terasa awak dah nak kawen..."

Sebenarnya, masa dok belek kad tu..saya pun terasa macam tu..haih..Even I cant describe my feeling at this time..sume - sume pun ade....Just hope that everything will be ok and fine..Dan adibah tidak stress2 ^___^

Sunday, May 10, 2009

~Mak..Saya Sayang MAK...~

Posted by CikDibah ;P at 4:57 PM 3 comments Links to this post

SELAMAT HARI IBU

Last Friday, saya dan mak pergi Temerloh in order to buy stuff for my BIG DAY...so..dikesempatan tu..bawak mak makan kat pizza hut sambil cakap kat mak..
"mak, ni kire kite celebrate Hari ibu in advance mak ye..."
Dibah sangat suka tengok mak makan hari tu..mak makan sampai katenye...
"Mak takleh nak bengkok badan..sebab kenyang sangat..."
Dibah rasa sangat bahagia..dah lama tak spend masa dengan mak macam ni..dulu2 mana2 pegi semua dengan mak..sekarang ni..dah semakin sibuk...dah semakin bertambah komitmen..apatah lagi lepas nih... (-_-")

Apepun..i really hope that...saya boleh membahagiakan mak...

L.O.V.E.Y.O.U.M.A.K



Saturday, May 09, 2009

Cuti 4 hari...

Posted by CikDibah ;P at 6:45 PM 2 comments Links to this post
Salam
Finally,all the exam papers dah siap marking.jd,dibah blh sambung preparation for the 'big day'. Tahap kestressan pun dah turun..
List kat checklist pun bnyk dah tick ^_^.
sangat lega~

Friday, May 01, 2009

AdiBaH SaNGaT SebOk~

Posted by CikDibah ;P at 1:29 PM 3 comments Links to this post
(-_-")....saya agak stress minggu ni...

Sangat banyak keje..
Sangat banyak pekara nak kena setel...
Sangat banyak pekara nak kena pk..
Sangat banyak paper nak kene marking...
Sangat banyak...Sangat banyak...Sangat banyak...


akhirnya...setelkan aje ape yg mampu dengan sepenuh ati....
Related Posts with Thumbnails